Businesscoach bespaart op administratiekosten

26 sep 2021

Businesscoach bespaart op administratiekosten dankzij Tomfin

Uitdaging – Deze businesscoach was op zoek naar een manier om zijn administratieve kosten te verlagen. Het beheren van de administratieve taken nam te veel tijd in beslag en belemmerde hem om zich te concentreren op het coachen en ondersteunen van zijn klanten.

Oplossing – We hebben Exact Online Boekhouden geïmplementeerd om de administratieve processen te automatiseren. Daardoor moet er nu minder manueel werk gebeuren. Dankzij dit systeem kan hij nu makkelijker offertes versturen, facturen opmaken en de boekhouding opvolgen. De terugkerende boekhoudkundige taken hebben we quasi volledig geautomatiseerd. De boekhouder heeft nu vooral een adviserende functie.

Resultaat – Dankzij deze digitalisatie heeft hij aanzienlijk kunnen besparen op administratiekosten. Met de moderne software van Exact Online zit hij nu goed voor de komende jaren, omdat het systeem nieuwe technologieën (zoals AI, robotic accounting, Peppol) ondersteunt. Daarnaast geeft Exact Online hem betere inzichten in zijn financiële resultaten, waardoor hij datagedreven beslissingen kan nemen in plaats van af te sturen op zijn buikgevoel.

We zijn trots dat we hebben mogen bijdragen aan het succesverhaal van deze businesscoach. Wil je graag ontdekken hoe we jou kunnen helpen bij het verminderen van administratiekosten en het optimaliseren van jouw bedrijfsprocessen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via +32 92 93 01 29 of via info@tomfin.be

Over Tomfin

Als Exact Online partner zorgen we voor een optimale integratie vanExact Online binnen je bedrijf, zodat ze perfect aansluiten jouw bedrijfsbehoeften. Dankzij onze opleidingen bereik je een maximale ROI op je softwarekost. Daarnaast heb je bij ons steeds een vast aanspreekpunt die jouw dossier kent. Van administratieve efficiëntie tot groei en innovatie met nieuwe technologieën, we begeleiden je van a tot z bij het digitaliseren van jouw bedrijf.

Andere succes stories

Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen

Klaar om de volgende stap te zetten naar digitale efficiëntie? Laten we praten! Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst voor jouw bedrijf.