Let's connect

Welkom bij Tomfin, jouw vertrouwde partner voor Exact Online implementatie en advies.

Onze missie is om jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren en je te voorzien van de tools en expertise die nodig zijn om te blijven groeien.

Contact

Bij Tomfin begrijpen we dat je vragen kan hebben, je voor uitdagingen kan staan of dat je soms gewoon professioneel advies nodig hebt. Onze deuren staan altijd open voor vragen of opmerkingen. Neem gerust contact met ons op en we helpen je met plezier verder!

Telefoon +32 479 17 17 27

E-mail info@tomfin.be

Online meeting

Vrijblijvend gesprek

Wil je ontdekken hoe we jou kunnen ondersteunen? Plan dan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

Consultancy-afspraken

Op zoek naar specifieke expertise? Contacteer ons voor een afspraak met een van onze consultants.

Gratis supportopties

Kennisbank

Wanneer je in Exact Online een probleem hebt, kan je rechts bovenaan op ‘Support‘ klikken. Je wordt dan meteen naar de juiste pagina doorverwezen.

Community

In de Exact Online community kan je zelf vragen stellen of vragen en antwoorden van anderen bekijken.

Telefonisch

Je kan steeds gratis bellen met de support van Exact Online. Je kan hen bereiken op 02 711 15 60.

Houd alvast je klantnummer klaar. Dit kan je vinden via Jouw naam > Mijn Exact Online (links).

Webinars

In minder dan half uur kan je de basics meepikken van Aan- en verkoop, Afpunten, BTW-aangifte indienen, No-handsaccounting, Bankieren en nog veel meer.

E-trainingen

De trainers organiseren op regelmatige basis gratis interactieve e-trainingen (t.w.v. €495,-) waarmee je snel op weg bent met Exact Online. 

Veelgestelde vragen

Vanuit welke boekhoudprogramma’s kan ik overstappen naar Exact Online?

Met Exact Online kan je soepel overstappen vanuit elk boekhoudprogramma. Voor sommige van deze boekhoudpakketten hebben we zelfs conversietools beschikbaar, waarmee je snel en moeiteloos kunt migreren terwijl je de historische gegevens behoudt. We adviseren echter vaak om met een schone lei te beginnen. Dit betekent dat we je aanraden om de gegevens die je wilt meenemen, eerst te exporteren uit je oude boekhoudprogramma, ze op te schonen en vervolgens te importeren in Exact Online, zodat je een frisse start kunt maken in je nieuwe pakket.

Hoe kan ik migreren naar Exact Online?

De overgang naar Exact Online kan op twee manieren verlopen: je kunt ervoor kiezen om je bedrijfsgegevens handmatig te importeren, of je begint helemaal opnieuw met een nieuwe administratie. Welke optie voor jou het beste is, hangt af van verschillende factoren:

– Hoe wordt je huidige administratie bijgehouden? Is het handmatig, in Excel, of in een ander boekhoudprogramma?

– Hoe ziet je huidige masterdata eruit? Is er veel ongebruikte data of is alles netjes georganiseerd?

– Hoe wil je beginnen met Exact Online? Wil je met een schone lei beginnen of voortbouwen op je bestaande gegevens?

De meeste van onze klanten die overstappen naar Exact Online kiezen ervoor om clean sheet te starten. Dit biedt de kans om je administratie opnieuw in te richten op basis van hoe je bedrijf momenteel beheert of in de toekomst wilt beheren. Het is het perfecte moment om inefficiënties aan te pakken, je rekeningschema te herzien, je masterdata op te schonen en na te denken over nuttige inzichten en rapportages.

Hoeveel kost een implementatie van Exact Online?

De kosten voor een migratie naar Exact Online kunnen variëren op basis van verschillende factoren. Het uiteindelijke prijskaartje is afhankelijk van de specifieke behoeften van je bedrijf. Dit zijn enkele factoren die de kostprijs beïnvloeden:

Functionaliteiten – De kosten zullen variëren afhankelijk van of je alleen de boekhouding migreert of ook andere modules zoals voorraadbeheer, projectmanagement of productie in gebruik neemt.

Complexiteit van de boekhouding – Als je huidige boekhouding complex is, met veel historische data en bijzondere boekhoudkundige situaties, kan de migratie meer tijd en middelen vergen.

Masterdata – Hoe je masterdata momenteel georganiseerd is, heeft invloed op de inspanning die nodig is om deze naar Exact Online te migreren. Als de data ‘netjes’ en up-to-date zijn, kan dit de migratie vereenvoudigen.

Om een exacte prijsopgave te ontvangen voor je migratie naar Exact Online, raden we aan om contact met ons op te nemen. We bespreken graag je specifieke behoeften en situatie om een op maat gemaakte offerte te bieden.

Waarmee kan ik bij jullie terecht?

Bij ons kun je terecht voor een breed scala aan diensten. We hebben ervaring met verschillende boekhoudpakketten, waaronder Yuki, WinBooks, Wings, Odoo, FiadPro, ProAcc, Sage BOB, Adsolut, Accountable, Horus, MS Dynamics 365 Business Central, DB Fact, Silvasoft, Oracle NetSuite, Exact Globe, Octopus en nog veel meer.

Daarnaast hebben we expertise in het opzetten van integraties tussen Exact Online en andere software, zoals CRM, TMS, WMS en ERP-systemen. We kunnen je helpen bij het migreren van dossiers, zowel met als zonder historiek, zodat een vlotte overgang naar Exact Online mogelijk is. Ons doel is om je de best mogelijke ondersteuning te bieden, ongeacht je behoeften of de complexiteit van je situatie.

Waarom met een Exact Online partner werken bij de migratie?

Samenwerken met een Exact Online partner biedt tal van voordelen tijdens en na de migratie. Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat je een vaste contactpersoon hebt die je doorheen het hele proces begeleidt. We bieden uitgebreide ondersteuning en begeleiding bij de implementatie, maar ook nadien staan we voor je klaar.

Met jarenlange ervaring en expertise begrijpen we de complexe behoeften van jouw bedrijf. Onze bedrijfsvisie is gericht op het optimaliseren van jouw processen en groei. Als partner zorgen we ervoor dat je altijd geholpen wordt en dat de migratie naar Exact Online soepel en efficiënt verloopt.