Exact Online Handel

Slim voorraadbeheer

Verbeter uw logistieke en voorraadbeheerprocessen met naadloze integratie in uw boekhoudsysteem. Met Exact Online kunt u eenvoudig meerdere magazijnen beheren, efficiënt orderpicken, en nauwkeurige prognoses en planningen maken. 

Bekijk alle oplossingenContacteer ons

Efficiënter voorraadbeheer

Een geautomatiseerd voorraadbeheersysteem helpt u om uw voorraad efficiënt te beheren en overbodige taken en kosten te verminderen. U heeft altijd inzicht in uw voorraadniveaus en kunt zo sneller reageren op veranderende marktomstandigheden.

Lagere foutmarge

Vergeet handmatige fouten en dubbel werk. Met Exact Online wordt uw voorraad automatisch bijgewerkt en vermindert u de kans op fouten. Dit zorgt voor betrouwbare voorraadgegevens en meer tevreden klanten.

Tijdsbesparing

Voorraadautomatisering bespaart kostbare tijd die u kunt besteden aan strategische bedrijfsactiviteiten. Daarnaast helpt het om voorraadkosten te minimaliseren en uw winst te verhogen. Een win-win voor uw bedrijf.

Exact Online Handel

We hebben nu realtime inzicht in onze voorraadniveaus, waardoor we efficiënter kunnen inkopen en geen omzet meer verliezen door tekorten. De nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van het systeem hebben onze productiviteit verbeterd, terwijl we tegelijkertijd kosten hebben verlaagd.

Houthandelaar digitaliseert voorraadbeheer

Bekijk deze realisatie

Dankzij de implementatie van Exact Online hebben we onze productieprocessen meer gestroomlijnd. We kunnen daardoor meer op tijd en binnen het budget leveren. Het systeem heeft ons ook geholpen om onze kosten te beheersen. Tomfin begrijpt onze behoeften als fabrikant en heeft een oplossing geconfigureerd op maat van onze business. We zijn heel blij met de samenwerking en de positieve impact die het heeft op ons bedrijf.

Luchtkanalenfabrikant automatiseert voorraad

Bekijk deze realisatie

Met Exact Online kunnen we nu moeiteloos onze palletvoorraad beheren en onze bestellingen meer afstemmen. Exact helpt ons om voorraadverspilling te verminderen en de productiviteit te verhogen. Zo hebben we geen extra werknemers moeten aannemen voor de administratie. 

Palletfabrikant gaat voor slim voorraadbeheer

Bekijk deze realisatie

tomfin logo

Waarom voor Tomfin kiezen?

N

Vast aanspreekpunt

N

Persoonlijke begeleiding

N

Optimaal gebruik van software

N

Opleiding en training op maat

N

Gecertifieerde Exact Online partner

N

27 jaar ervaring

Hulp nodig?

Ben je op zoek naar begeleiding bij het kiezen van het juiste Exact Online-pakket of ondersteuning bij de implementatie? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.