Exact Online Project

Slim digitaliseren

De slimme projectsoftware van Exact Online is ontworpen om u te helpen uw projecten soepel en winstgevend te laten verlopen. Met functies zoals tijdregistratie, inzicht in marges, abonnementsbeheer en omzetprognoses, kunt u elke fase van uw project nauwlettend opvolgen. Zeg vaarwel tegen ingewikkelde spreadsheets en verwelkom real-time inzichten in uw financiële cijfers.

Bekijk alle oplossingenContacteer ons

Optimaal projectbeheer

Exact Online stelt u in staat om uw projecten moeiteloos te beheren en te optimaliseren. Met krachtige functies zoals tijdregistratie en omzetprognoses heeft u alle tools die u nodig heeft om uw projecten op schema te houden en de efficiëntie te verbeteren.

Financiële controle

Wilt u meer grip op uw financiën? Onze software biedt inzicht in de marges van uw projecten, zodat u uw winstgevendheid kunt maximaliseren. Geen verrassingen meer – u kunt altijd vertrouwen op nauwkeurige financiële gegevens.

Datadriven decisions

Met Exact Online heeft u altijd toegang tot real-time gegevens over uw projecten. Geen gedoe met wachten op rapporten of het bijwerken van spreadsheets. U kunt direct beslissingen nemen om snel in te spelen op veranderende marktomstandigheden. 

Als bedrijf in duurzame technologieën hadden we behoefte aan een oplossing die onze complexe processen kon beheren. Exact Online heeft niet alleen onze operationele werking verbeterd, maar heeft ook onze groei gestimuleerd. Dankzij de directe integratie van financiën, projectmanagement en boekhouding hebben we meer inzicht en controle dan ooit tevoren.

Wereldleider labotests digitaliseert

Bekijk deze realisatie

Dankzij Exact Online hebben we nu meer grip op ons softwarelandschap. Als infrastructuurbeheerder is het cruciaal om onze projecten en financiën op orde te hebben. De integratie van financiële administratie en projectmanagement heeft onze interne flows sterk verbeterd. De begeleiding en expertise van Tomfin heeft ons geholpen om onze bedrijfsprocessen in kaart te brengen en te optimaliseren. 

Infrastructuurbeheerder optimaliseert workflows

Bekijk deze realisatie

We hebben nu een volledig geïntegreerde oplossing voor zowel onze boekhouding als ons projectmanagement. Tomfin heeft ons tijdens het hele proces deskundig begeleid en maatwerk geleverd om aan onze specifieke behoeften te voldoen. We hebben nu beter inzicht in onze projecten, kunnen sneller reageren op veranderingen en hebben meer controle over onze financiën.

Aannemer automatiseert projectbeheer

Bekijk deze realisatie

tomfin logo

Waarom voor Tomfin kiezen?

N

Vast aanspreekpunt

N

Persoonlijke begeleiding

N

Optimaal gebruik van software

N

Opleiding en training op maat

N

Gecertifieerde Exact Online partner

N

27 jaar ervaring

Hulp nodig?

Ben je op zoek naar begeleiding bij het kiezen van het juiste Exact Online-pakket of ondersteuning bij de implementatie? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.