Kunsttransport optimaliseert administratie

19 sep 2021

Optimalisatie administratie bij kunsttransporteur

Uitdaging – Deze onderneming die gespecialiseerd is in kunsttransport en -opslag wou graag hun administratieve processen te optimaliseren. Ze bieden een breed scala aan diensten, waaronder het zorgvuldig transporteren van kunstwerken, en het verzorgen van alle vereiste documentatie en beveiliging voor de kunstwerken. Om dit te realiseren hadden ze behoefte aan een solide systeem dat tracering van kunstwerken mogelijk maakt en de administratie van hun transportactiviteiten vereenvoudigt.

Oplossing – Dankzij Exact Online Handel zijn zij nu in staat om elk kunstwerk nauwkeurig te traceren, van magazijn tot kunstgalerij. Bovendien zijn de administratieve processen aanzienlijk vereenvoudigd. Het systeem ondersteunt hen bij het opmaken van offertes en facturen, het bijhouden van vervoersdocumenten en foto’s en het aanleveren van bewijsmateriaal voor verzekeringen. Dankzij Exact Online hebben ze nu een beter inzicht in hun financiële resultaten en kunnen ze hun transportactiviteiten beter beheren.

Resultaat – De administratieve last van de transportactiviteiten in sterk verminderd. Het systeem vergemakkelijkt niet alleen de verkoopflow, maar biedt ook een betrouwbaar systeem voor het beheren van vervoersdocumenten en bewijsmateriaal voor verzekeringen waardoor ze een betere prijs krijgen. Daarnaast is hun klanttevredenheid sterk gestegen, doordat hun processen minder foutgevoelig zijn.

We zijn trots dat we hebben mogen bijdragen aan het succesverhaal van deze klant. Wil je graag ontdekken hoe we ook jouw bedrijf kunnen helpen bij het optimaliseren van administratieve processen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via +32 92 93 01 29 of via info@tomfin.be

Over Tomfin

Als Exact Online partner zorgen we voor een optimale integratie vanExact Online binnen je bedrijf, zodat ze perfect aansluiten jouw bedrijfsbehoeften. Dankzij onze opleidingen bereik je een maximale ROI op je softwarekost. Daarnaast heb je bij ons steeds een vast aanspreekpunt die jouw dossier kent. Van administratieve efficiëntie tot groei en innovatie met nieuwe technologieën, we begeleiden je van a tot z bij het digitaliseren van jouw bedrijf.

Andere succes stories

Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen

Klaar om de volgende stap te zetten naar digitale efficiëntie? Laten we praten! Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst voor jouw bedrijf.