Luchtkanalenproducent meer grip op voorraad

08 jul 2021

Efficiënter voorraadbeheer bij luchtkanalenproducent

Uitdaging – Deze klant had moeite met het beheren van hun voorraad en het stroomlijnen van hun productieprocessen. Ze wilden meer grip op hun voorraad, een efficiënter productiebeheer en een eenvoudigere facturatie voor klanten met verschillende werven.

Oplossing – We hebben voor hen Exact Online geïmplementeerd om hun productiebeheer te automatiseren. Hierdoor kunnen ze de aspecten van hun processen makkelijker bijhouden, zoals productieplanning, voorraadbeheer en facturatie. De oplossing omvat ook het automatisch genereren van werkbonnen en linken aan de CAD-tekeningen, waardoor ze efficiënter kunnen produceren en leveren. Bovendien werd deze module seemless gekoppeld aan hun boekhoudsysteem.

Resultaat – Door deze digitalisatie heeft onze klant meer grip op hun voorraad, wat zorgt voor een aanzienlijke verbetering in materiaalplanning en kostenbeheersing. Ze kunnen nu sneller factureren per klant en werf, wat de administratieve druk vermindert. Hierdoor is er geen noodzaak meer om extra personeel aan te werven op de administratie. Door de automatische koppeling met de boekhouding zijn alle processen gestroomlijnd en hebben we dubbele invoer vermeden.

We zijn blij dat we hebben mogen bijdragen aan het groeiverhaal van deze klant. Wil je graag ontdekken hoe we jouw bedrijf kunnen helpen bij het verbeteren van voorraadbeheer en productieprocessen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via +32 92 93 01 29 of via info@tomfin.be

Over Tomfin

Als Exact Online partner zorgen we voor een optimale integratie vanExact Online binnen je bedrijf, zodat ze perfect aansluiten jouw bedrijfsbehoeften. Dankzij onze opleidingen bereik je een maximale ROI op je softwarekost. Daarnaast heb je bij ons steeds een vast aanspreekpunt die jouw dossier kent. Van administratieve efficiëntie tot groei en innovatie met nieuwe technologieën, we begeleiden je van a tot z bij het digitaliseren van jouw bedrijf.

Andere succes stories

Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen

Klaar om de volgende stap te zetten naar digitale efficiëntie? Laten we praten! Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst voor jouw bedrijf.