Verpakkingshandel automatiseert boekhouding met Exact Online

27 dec 2021

Verpakkingshandel omarmt digitalisatie met Exact Online

Voor onze klant in de verpakkingsindustrie was handmatig financieel beheer een uitdaging. Ze streefden naar een efficiëntere administratie. Met Exact Online hebben we de perfecte oplossing geboden om hun boekhoudprocessen te digitaliseren.

  • Automatisering van boekhoudtaken: Exact Online vereenvoudigt dagelijkse boekhoudkundige taken, vermindert fouten en verhoogt de nauwkeurigheid van gegevens. Dit geeft hen een up-to-date financieel overzicht.
  • Overzichtelijkheid: De software biedt een gestructureerd beheer van administratie met handige dashboards voor directe toegang tot belangrijke informatie.
  • Financiële rapportage: Exact Online stelt hen in staat om snel financiële overzichten te genereren, waardoor ze datagedreven beslissingen kunnen nemen in plaats van af te sturen op hun buikgevoel.
  • Tijdsbesparing: Dankzij deze automatiseringen besparen ze nu 1,5 VTE op hun administratie. Deze medewerkers worden nu ingezet bij processen die extra meerwaarde leveren voor de klant, wat de klanttevredenheid ten goede komt.

De implementatie van Exact Online heeft hun administratieve processen gestroomlijnd. Ze hebben nu een vlotte workflow en real-time inzicht, wat niet alleen de operationele efficiëntie verbetert, maar ook de basis vormt voor betere beslissingen op basis van actuele gegevens.

We zijn blij dat we met Tomfin deel kunnen uitmaken van het succesverhaal van onze klanten.
Wil je ook je bedrijf naar een hoger niveau tillen?
Neem dan contact met ons op via +32 92 93 01 29 of info@tomfin.be.

Over Tomfin

Als Exact Online partner zorgen we voor een optimale integratie vanExact Online binnen je bedrijf, zodat ze perfect aansluiten jouw bedrijfsbehoeften. Dankzij onze opleidingen bereik je een maximale ROI op je softwarekost. Daarnaast heb je bij ons steeds een vast aanspreekpunt die jouw dossier kent. Van administratieve efficiëntie tot groei en innovatie met nieuwe technologieën, we begeleiden je van a tot z bij het digitaliseren van jouw bedrijf.

Andere succes stories

Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen

Klaar om de volgende stap te zetten naar digitale efficiëntie? Laten we praten! Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst voor jouw bedrijf.