Efficiëntieboost voor property management company

mrt 3, 2023 | Realisaties

Property management company omarmt digitalisatie met Exact Online

Voor deze klant was het handmatig beheren van financiële gegevens en boekhouding een heuse uitdaging. Zij wilden graag hun administratie efficiënter maken. Met Exact Online konden we een complete oplossing bieden voor het digitaliseren van hun boekhoudprocessen.

  • Geautomatiseerde boekhoudkundige taken: Exact Online stroomlijnt de financiële administratie van dagelijkse manuele boekhoudkundige taken. Dit verlaagde de foutmarge en verbeterde de nauwkeurigheid van hun gegevens. Hierdoor hebben ze nu een correct financieel zicht en zijn ze steeds up-to-date.
  • Overzicht: De software maakt het beheer van hun administratie eenvoudiger. Alles is overzichtelijk met dashboards, waarin ze kunnen doorklikken om extra informatie te raadplegen.
  • Financiële rapportage: Met de rapportagefuncties van Exact Online kan het bedrijf financiële overzichten genereren met een druk op de knop. Hierdoor kan het management betere beslissingen maken.
  • Tijdsbesparing: Door de impact van automatisering hebben ze aanzienlijke tijdsbesparing kunnen realiseren.

Met de implementatie van Exact Online werd hun administratie geautomatiseerd. Ze genieten nu van een vlotte administratieve workflow en real-time inzicht in hun bedrijfsactiviteiten. Dit heeft niet alleen hun operationele efficiëntie verbeterd, maar heeft ook bijgedragen aan een betere besluitvorming op basis van actuele gegevens.

We zijn blij dat we met Tomfin deel kunnen uitmaken van het succesverhaal van onze klanten.
Wil je ook je bedrijf naar een hoger niveau tillen?
Neem dan contact met ons op via +32 92 93 01 29 of info@tomfin.be.

Andere succes stories

Colivingspecialist maakt boekhouding efficiënter

Colivingspecialist maakt boekhouding efficiënter

Colivingspecialist digitaliseert boekhouding met Exact Online Uitdaging: Onze klant had behoefte aan gestroomlijnde boekhouding met maximaal geautomatiseerde bedrijfsprocessen. Oplossing: We implementeerden Exact Online via Tomfin, waardoor hun...

Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen

Klaar om de volgende stap te zetten naar digitale efficiëntie? Laten we praten! Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst voor jouw bedrijf.