Autumn Release | Nieuwe functies en updates in Exact Online

Tijdens deze opleiding leer je…

  • Nieuwe functies van Exact Online kennen

 

Voor wie?

Boekhouders, financiële medewerkers en administratieve professionals die hun dagdagelijkse kennis en vaardigheden van Exact Online willen verbeteren.

Hoe?

Tijdens onze interactieve trainingen ga je meteen zelf aan de slag in Exact Online. Neem dus zeker je laptop mee, zodat je kan meevolgen in jouw eigen dossier (of een testdossier).

Extra

Voor wie een aansluitende training volgt, is er ’s middags lunch voorzien.

Prijs

Deze opleiding kost 275,- euro excl. btw per persoon (+ 11,99 euro servicekosten).

Praktische informatie

Waar?

De opleiding gaat door in zaal Vos in De Krook. Voor zaal Vos neem je links naast de Krook de trap naar -1 (Activiteitencentrum/Krookcafé).

Met de auto – Je kan parkeren in Parking Gent Zuid (adres is Zuidparklaan, 9000 Gent). De Krook ligt op 2 minuten wandelen van deze parking. Je kan op voorhand je ticket reserveren via deze link.

Met het openbaar vervoer – Je kan de tram nemen naar Gent Zuid.

Met de fiets – Voor wie met de fiets komt, is er een grote fietsenparking op -1. Je kan deze bereiken door rechts naast De Krook naar beneden te fietsen.

N

Exact Online experts

N

Interactieve setting

N

Praktische training

N

Persoonlijke aanpak

Volg ook deze modules

Efficiënter werken met Exact Online

Efficiënter werken met Exact Online

Leer vlot navigeren, instellingen en dashboards personaliseren, relaties beheren, moeiteloos offertes en facturen maken en snel rapporten en analyses bekijken voor een beter inzicht. Geschikt voor financiële en administratieve professionals zonder ervaring met Exact Online. Interactieve training met lunch voor aansluitende sessies.

Automatiseren met Exact Online

Automatiseren met Exact Online

Leer hoe je boekhoudtaken eenvoudig kunt automatiseren met de scanservice, goedkeurflows, betaallijst en automatisch afpunten en bespaar tijd met aanmaningen. Geschikt voor financiële en administratieve professionals. Interactieve training met lunch voor aansluitende sessies.

Hulp nodig?

Weet je niet zeker welke opleiding het beste bij je past? Of wil je graag een training op maat voor jouw bedrijf? Geen zorgen, wij zijn er voor jou. Neem contact met ons op en we helpen je graag bij het vinden van de juiste opleiding of maatwerkoplossing die aansluit bij jouw behoeften.