Abonnementen wekelijks factureren

09 mei 2022 | Updates

We hebben het mogelijk gemaakt om abonnementen op je producten of diensten wekelijks te factureren. Zo kun je flexibeler omgaan met abonnementsfacturen en kun je de omzet van je abonnementen optimaliseren.

Wekelijkse abonnementsvoorwaarden aanmaken

  1. Ga naar Administratienaam > Stamgegevens > Abonnement > Abonnementsvoorwaarden.
    Klik op Nieuw.
  2. In de sectie Algemeen voer je een code en een Omschrijving in.
  3. Gebruik in de sectie Voorwaarden de selectielijsten om de voorwaarden in te stellen. Selecteer het type Verlenging in de selectielijst.
  4. Selecteer Week als Abonnementsperiode. Vul de volgende velden in: OpzegtermijnVerlengingsperiodeOpzegtermijn na verlenging en Factuurperiode.
  5. Selecteer wanneer de factuur gegenereerd moet worden in het veld Factuur genereren
Let op bij het aanmaken van wekelijkse abonnementsfacturen dat de artikel- of prijseenheden ook als Week zijn ingesteld.

Lees meer over abonnementen voor producten en diensten aanmaken en bewerken.

Over Tomfin

Als Exact Online partner zorgen we voor een optimale integratie vanExact Online binnen je bedrijf, zodat ze perfect aansluiten jouw bedrijfsbehoeften. Dankzij onze opleidingen bereik je een maximale ROI op je softwarekost. Daarnaast heb je bij ons steeds een vast aanspreekpunt die jouw dossier kent. Van administratieve efficiëntie tot groei en innovatie met nieuwe technologieën, we begeleiden je van a tot z bij het digitaliseren van jouw bedrijf.

Meer lezen

Ontdek de mogelijkheden

Klaar om de volgende stap te zetten naar digitale efficiëntie? Laten we praten! Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst voor jouw bedrijf.