De Exact Online-app is uitgebreid met ondersteuning voor verkooporders

18 aug 2022 | Updates

Je kunt nu verkooporders aanmaken en bewerken in de Exact Online-app voor iPhone en Android dankzij de nieuwe 6.1-update. Hiermee kun je orders van klanten bevestigen.

De app downloaden

Als je Exact Online op een iPhone of Android-smartphone wilt gebruiken, heb je hiervoor een Exact Online-abonnement nodig. Je kunt de app dan in de App Store of Google Play Store downloaden. De beschikbare opties in de app zijn afhankelijk van je abonnement en gebruikersprofiel. Lees meer over de verschillende abonnementen op www.exact.com.

QR-code voor de iOS App Store.

QR-code voor de Google Play Store.

Over Tomfin

Als Exact Online partner zorgen we voor een optimale integratie vanExact Online binnen je bedrijf, zodat ze perfect aansluiten jouw bedrijfsbehoeften. Dankzij onze opleidingen bereik je een maximale ROI op je softwarekost. Daarnaast heb je bij ons steeds een vast aanspreekpunt die jouw dossier kent. Van administratieve efficiëntie tot groei en innovatie met nieuwe technologieën, we begeleiden je van a tot z bij het digitaliseren van jouw bedrijf.

Meer lezen

Ontdek de mogelijkheden

Klaar om de volgende stap te zetten naar digitale efficiëntie? Laten we praten! Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst voor jouw bedrijf.