De goedkeurder van meerdere facturen bekijken en aanpassen

22 sep 2023 | Updates

We hebben meerdere verbeteringen gemaakt aan de pagina Aankoop | Overzicht. Zo wordt het eenvoudiger om facturen goed te keuren. Nu kun je in een oogopslag alle goedkeurders van een factuur zien en makkelijker de goedkeurders van meerdere facturen aanpassen. Om deze pagina te bekijken ga je naar Aankoop > Facturen > Aankoop > Overzicht. Vervolgens klik je op de hyperlink Factuur.

Goedkeurders bekijken

We hebben een nieuwe kolom toegevoegd aan de pagina Aankoop | Overzicht om de goedkeurders van een lijst facturen te tonen. Zo kun je makkelijk zien hoe veel gebruikers betrokken zijn in het goedkeuringsproces van iedere factuur.

De nieuwe kolom Goedkeurders toont de naam van de goedkeurder van een factuur. Als er meer dan één goedkeurder in de goedkeuringsflow is, krijg je de eerste goedkeurder te zien met een +1, of meer, afhankelijk van het aantal. Om de factuur meer in detail te bekijken, klik je op de relevante factuur in de kolom Factuur. Dit opent de pagina Aankoopfactuur. In de sectie Factuurstatus zie je de namen van de goedkeurders. Klik op  om de volledige lijst te zien.

De goedkeurder van meerdere facturen aanpassen

Je kunt nu de goedkeurder van meerdere facturen aanpassen op de pagina Aankoop | Overzicht. Hiervoor kon je alleen een goedkeurder aanpassen op de pagina Aankoopfactuur. Dankzij deze verbetering kun je nu sneller de goedkeurder van meerdere facturen aanpassen. Je moet niet meer de goedkeurder op iedere factuur apart aanpassen. Dit is handig wanneer een goedkeurder niet beschikbaar is omwille van afwezigheid, ontslag of andere redenen.

Lees meer over aankoopfacturen goedkeuren.

Over Tomfin

Als Exact Online partner zorgen we voor een optimale integratie vanExact Online binnen je bedrijf, zodat ze perfect aansluiten jouw bedrijfsbehoeften. Dankzij onze opleidingen bereik je een maximale ROI op je softwarekost. Daarnaast heb je bij ons steeds een vast aanspreekpunt die jouw dossier kent. Van administratieve efficiëntie tot groei en innovatie met nieuwe technologieën, we begeleiden je van a tot z bij het digitaliseren van jouw bedrijf.

Meer lezen

Ontdek de mogelijkheden

Klaar om de volgende stap te zetten naar digitale efficiëntie? Laten we praten! Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst voor jouw bedrijf.