De Voorraadbeheer-app ondersteunt nu Zebra barcodescanners voor Android

29 apr 2022 | Updates

Als onderdeel van de doorlopende verbeteringen van Exact is de Exact Online Voorraadbeheer-app verbeterd. De app ondersteunt nu Zebra barcodescanners voor Android.

We hebben deze wijziging doorgevoerd naar aanleiding van het idee Inventory App via handheld scanners in de Support Portal. Bekijk andere ideeën waar je op kunt stemmen, of geef je eigen idee door. Ga voor meer informatie naar Ideeën voor Exact Online.

Barcodes scannen met de Android-scanner

Voorheen had je je telefoon nodig om barcodes te scannen. Als je je voorraad wilde bijwerken, moest je dit later doen in Exact Online. Met deze nieuwe functionaliteit kun je je voorraad gemakkelijk bijhouden in de Voorraadbeheer-app zelf. De Zebra barcodescanner voor Android herkent barcodes sneller dan de camera van een telefoon, en scant deze zelfs onder slechte belichting. We hebben de Voorraadbeheer-app alleen getest met Zebra TC21 en TC26. We kunnen alleen voor deze modellen optimale prestaties garanderen.

Systeemvereisten voor de Zebra barcodescanner voor Android:

  • Zebra DataWedge 6.2 en hoger.
  • 1280×720 of hogere schermresolutie.
  • Android versie 9 en hoger.
  • Ondersteunde barcodes: EAN8, EAN13, Code39, Code 128, UPCA, UPCE0, UPCE1, I2of5, PDF417 en QR-codes.

Lees meer over de Exact Online Voorraadbeheer-app.

Waar zoek je naar?

Wie is Tomfin?

Wij helpen KMO’s groeien door het digitaliseren van bedrijfsprocessen met Exact Online voor Boekhouden, Handel, Productie en Project Management. Tomfin is officieel erkend als Exact Online partner met meer dan 26 jaar ervaring en specialisatie in (analytisch) boekhouden en fiscaliteit.

Tomfin helpt kmo’s digitaliseren met Exact Online vanuit een bedrijfsmatige achtergrond. We werken sinds 1996 met Exact en zijn expert in boekhouden en fiscaliteit, waardoor we meer doen dan louter implementeren.

Of het nu gaat om het opzetten van analytisch boekhouden, integraties, herstructureren van bedrijfsprocessen, complexe btw-regelgeving of internationale handel: we kunnen jou helpen. Kiezen voor Tomfin, is kiezen voor persoonlijke service en financieel-fiscale expertise.

blog

Lees verder.

Digitalisatie het einde van de kmo-boekhouder?

Digitalisatie het einde van de kmo-boekhouder?

Manueel werk digitaliseren Digitale systemen bieden kmo's de dag van vandaag de mogelijkheid om boekhoudkundige taken te automatiseren. Daarbij komt dat dit voor de kmo veelal stukken goedkoper is, waardoor heel wat werk van de boekhouder dreigt te verdwijnen. Maar betekent dit daarom dat het...

Hoe overstappen naar Exact Online vanuit huidig boekhoudprogramma?

Hoe overstappen naar Exact Online vanuit huidig boekhoudprogramma?

Je wil graag overstappen naar een nieuw boekhoudpakket, maar je ziet alleen maar obstakels. Je ziet ertegen op omdat het misschien veel tijd zal vragen, een hoop gedoe zal zijn en ondertussen ben je gewoon aan je huidige programma die het grotendeels wel doet. Maar het zou weleens eenvoudiger...

Hoeveel kost Exact Online?

Hoeveel kost Exact Online?

Wat kost Exact Online? Cloud software Exact Online is cloud software. Concreet betekent dit dat je de software kan gebruiken zonder programma's te installeren, je geen servers nodig hebt en je je geen kopzorgen hoeft te maken over onverwachte kosten voor migraties of upgrades. Exact Online is...

nieuws

Laatste updates.