Een project koppelen nadat je een verkoopfactuur hebt geboekt in Exact Online

20 jan 2022 | Updates

Naar aanleiding van een van de meest populaire ideeën op onze Support Portal kun je nu een project koppelen aan een verkoopfactuur die al geboekt is. Als je bijvoorbeeld per ongeluk een verkoopfactuur voor het verkeerde project boekt, kun je nu een verkoopfactuurboeking gemakkelijk aanpassen door deze aan het juiste project te koppelen. Voorheen was het niet mogelijk om het gekoppelde project van een boeking bij te werken.

We hebben deze wijziging doorgevoerd naar aanleiding van het idee Project achteraf toevoegen aan de boeking van een verkoopfactuur in de Support Portal. Bekijk andere ideeën waar je op kunt stemmen, of geef je eigen idee door.

Hoe koppel ik een ander project aan een boeking?

  1. Ga naar Projecten > Projecten > Projecten > Overzicht. Klik op de Code van het project.
  2. Klik op de pagina Project op de hyperlink Transacties. Klik op de pagina Kaart | Project op het boekingsnummer.
  3. Klik op de pagina Boeking – Details in de sectie Andere op  om het Project te vinden en bewerken.
  4. Klik op Opslaan.

Hoe voeg ik een nieuw project toe aan een boeking?

Door de stappen hieronder te volgen kun je het veld Project toevoegen aan de pagina Bewerken – Details als je nog geen project hebt gekoppeld.

  1. Ga naar Financieel > Boekingen en grootboekrekeningen > Overzichten > Kaarten.
  2. Klik op de pagina Kaart | Grootboekrekening op  om de Grootboekrekening te zoeken.
  3. Klik op Vernieuwen. Klik op het nummer.
  4. Klik op de pagina Boeking – Details in de sectie Andere op  om het nieuwe Project te koppelen.
  5. Klik op Opslaan.

Over Tomfin

Als Exact Online partner zorgen we voor een optimale integratie vanExact Online binnen je bedrijf, zodat ze perfect aansluiten jouw bedrijfsbehoeften. Dankzij onze opleidingen bereik je een maximale ROI op je softwarekost. Daarnaast heb je bij ons steeds een vast aanspreekpunt die jouw dossier kent. Van administratieve efficiëntie tot groei en innovatie met nieuwe technologieën, we begeleiden je van a tot z bij het digitaliseren van jouw bedrijf.

Meer lezen

Ontdek de mogelijkheden

Klaar om de volgende stap te zetten naar digitale efficiëntie? Laten we praten! Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst voor jouw bedrijf.