Een project koppelen nadat je een verkoopfactuur hebt geboekt in Exact Online

20 jan 2022 | Updates

Naar aanleiding van een van de meest populaire ideeën op onze Support Portal kun je nu een project koppelen aan een verkoopfactuur die al geboekt is. Als je bijvoorbeeld per ongeluk een verkoopfactuur voor het verkeerde project boekt, kun je nu een verkoopfactuurboeking gemakkelijk aanpassen door deze aan het juiste project te koppelen. Voorheen was het niet mogelijk om het gekoppelde project van een boeking bij te werken.

We hebben deze wijziging doorgevoerd naar aanleiding van het idee Project achteraf toevoegen aan de boeking van een verkoopfactuur in de Support Portal. Bekijk andere ideeën waar je op kunt stemmen, of geef je eigen idee door.

Hoe koppel ik een ander project aan een boeking?

  1. Ga naar Projecten > Projecten > Projecten > Overzicht. Klik op de Code van het project.
  2. Klik op de pagina Project op de hyperlink Transacties. Klik op de pagina Kaart | Project op het boekingsnummer.
  3. Klik op de pagina Boeking – Details in de sectie Andere op  om het Project te vinden en bewerken.
  4. Klik op Opslaan.

Hoe voeg ik een nieuw project toe aan een boeking?

Door de stappen hieronder te volgen kun je het veld Project toevoegen aan de pagina Bewerken – Details als je nog geen project hebt gekoppeld.

  1. Ga naar Financieel > Boekingen en grootboekrekeningen > Overzichten > Kaarten.
  2. Klik op de pagina Kaart | Grootboekrekening op  om de Grootboekrekening te zoeken.
  3. Klik op Vernieuwen. Klik op het nummer.
  4. Klik op de pagina Boeking – Details in de sectie Andere op  om het nieuwe Project te koppelen.
  5. Klik op Opslaan.

Waar zoek je naar?

Wie is Tomfin?

Wij helpen KMO’s groeien door het digitaliseren van bedrijfsprocessen met Exact Online voor Boekhouden, Handel, Productie en Project Management. Tomfin is officieel erkend als Exact Online partner met meer dan 26 jaar ervaring en specialisatie in (analytisch) boekhouden en fiscaliteit.

Tomfin helpt kmo’s digitaliseren met Exact Online vanuit een bedrijfsmatige achtergrond. We werken sinds 1996 met Exact en zijn expert in boekhouden en fiscaliteit, waardoor we meer doen dan louter implementeren.

Of het nu gaat om het opzetten van analytisch boekhouden, integraties, herstructureren van bedrijfsprocessen, complexe btw-regelgeving of internationale handel: we kunnen jou helpen. Kiezen voor Tomfin, is kiezen voor persoonlijke service en financieel-fiscale expertise.

blog

Lees verder.

Digitalisatie het einde van de kmo-boekhouder?

Digitalisatie het einde van de kmo-boekhouder?

Manueel werk digitaliseren Digitale systemen bieden kmo's de dag van vandaag de mogelijkheid om boekhoudkundige taken te automatiseren. Daarbij komt dat dit voor de kmo veelal stukken goedkoper is, waardoor heel wat werk van de boekhouder dreigt te verdwijnen. Maar betekent dit daarom dat het...

Hoe overstappen naar Exact Online vanuit huidig boekhoudprogramma?

Hoe overstappen naar Exact Online vanuit huidig boekhoudprogramma?

Je wil graag overstappen naar een nieuw boekhoudpakket, maar je ziet alleen maar obstakels. Je ziet ertegen op omdat het misschien veel tijd zal vragen, een hoop gedoe zal zijn en ondertussen ben je gewoon aan je huidige programma die het grotendeels wel doet. Maar het zou weleens eenvoudiger...

Hoeveel kost Exact Online?

Hoeveel kost Exact Online?

Wat kost Exact Online? Cloud software Exact Online is cloud software. Concreet betekent dit dat je de software kan gebruiken zonder programma's te installeren, je geen servers nodig hebt en je je geen kopzorgen hoeft te maken over onverwachte kosten voor migraties of upgrades. Exact Online is...

nieuws

Laatste updates.