Een type bankrekening selecteren voor Nederlandse bankrekeningen in Exact Online

25 mrt 2022 | Updates

We hebben een functie toegevoegd om een type bankrekening te selecteren. Dit maakt het gemakkelijker om de juiste bankkoppeling aan te maken. Door deze nieuwe functie krijg je meer inzicht in de type bankrekeningen die je hebt geregistreerd. We laten je ook zien of deze bankrekening kan worden gekoppeld. Als dat het geval is, verschijnt er een koppeling waarmee je dit kan instellen.

Een type bankrekening selecteren voor nieuwe bankrekeningen

  1. Ga naar Administratienaam > Instellingen > Bankkoppelingen en klik op  in de sectie Bankrekeningen om een nieuwe bankrekening toe te voegen.
  2. Vul een Nederlands IBAN-nummer in bij Bankrekeningnummer. Je ziet nu het veld Type bankrekening.
  3. Selecteer een Type bankrekening uit de keuzelijst en klik op Opslaan. Als deze bankrekening kan worden gekoppeld aan je bank, zie je de link Inschrijven in de kolom Acties voor de betreffende bankrekening.
Het veld Type bankrekening moet je verplicht invullen als je een nieuwe bankrekening aanmaakt. Voor bestaande bankrekeningen is het niet verplicht om een type bankrekening in te stellen.

Een type bankrekening toevoegen aan een bestaande bankrekening

  1. Ga naar Administratienaam > Instellingen > Bankkoppelingen.
  2. Klik in de sectie Bankrekeningen op de betreffende Bankrekening. De gegevens van de Bankrekening worden nu weergegeven.
  3. Klik op Bewerken en selecteer een Type bankrekening uit de keuzelijst.
  4. Klik op Opslaan.

Over Tomfin

Als Exact Online partner zorgen we voor een optimale integratie vanExact Online binnen je bedrijf, zodat ze perfect aansluiten jouw bedrijfsbehoeften. Dankzij onze opleidingen bereik je een maximale ROI op je softwarekost. Daarnaast heb je bij ons steeds een vast aanspreekpunt die jouw dossier kent. Van administratieve efficiëntie tot groei en innovatie met nieuwe technologieën, we begeleiden je van a tot z bij het digitaliseren van jouw bedrijf.

Meer lezen

Ontdek de mogelijkheden

Klaar om de volgende stap te zetten naar digitale efficiëntie? Laten we praten! Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst voor jouw bedrijf.