Een type bankrekening selecteren voor Nederlandse bankrekeningen in Exact Online

25 mrt 2022 | Updates

We hebben een functie toegevoegd om een type bankrekening te selecteren. Dit maakt het gemakkelijker om de juiste bankkoppeling aan te maken. Door deze nieuwe functie krijg je meer inzicht in de type bankrekeningen die je hebt geregistreerd. We laten je ook zien of deze bankrekening kan worden gekoppeld. Als dat het geval is, verschijnt er een koppeling waarmee je dit kan instellen.

Een type bankrekening selecteren voor nieuwe bankrekeningen

  1. Ga naar Administratienaam > Instellingen > Bankkoppelingen en klik op  in de sectie Bankrekeningen om een nieuwe bankrekening toe te voegen.
  2. Vul een Nederlands IBAN-nummer in bij Bankrekeningnummer. Je ziet nu het veld Type bankrekening.
  3. Selecteer een Type bankrekening uit de keuzelijst en klik op Opslaan. Als deze bankrekening kan worden gekoppeld aan je bank, zie je de link Inschrijven in de kolom Acties voor de betreffende bankrekening.
Het veld Type bankrekening moet je verplicht invullen als je een nieuwe bankrekening aanmaakt. Voor bestaande bankrekeningen is het niet verplicht om een type bankrekening in te stellen.

Een type bankrekening toevoegen aan een bestaande bankrekening

  1. Ga naar Administratienaam > Instellingen > Bankkoppelingen.
  2. Klik in de sectie Bankrekeningen op de betreffende Bankrekening. De gegevens van de Bankrekening worden nu weergegeven.
  3. Klik op Bewerken en selecteer een Type bankrekening uit de keuzelijst.
  4. Klik op Opslaan.

Waar zoek je naar?

Wie is Tomfin?

Wij helpen KMO’s groeien door het digitaliseren van bedrijfsprocessen met Exact Online voor Boekhouden, Handel, Productie en Project Management. Tomfin is officieel erkend als Exact Online partner met meer dan 26 jaar ervaring en specialisatie in (analytisch) boekhouden en fiscaliteit.

Tomfin helpt kmo’s digitaliseren met Exact Online vanuit een bedrijfsmatige achtergrond. We werken sinds 1996 met Exact en zijn expert in boekhouden en fiscaliteit, waardoor we meer doen dan louter implementeren.

Of het nu gaat om het opzetten van analytisch boekhouden, integraties, herstructureren van bedrijfsprocessen, complexe btw-regelgeving of internationale handel: we kunnen jou helpen. Kiezen voor Tomfin, is kiezen voor persoonlijke service en financieel-fiscale expertise.

blog

Lees verder.

Digitalisatie het einde van de kmo-boekhouder?

Digitalisatie het einde van de kmo-boekhouder?

Manueel werk digitaliseren Digitale systemen bieden kmo's de dag van vandaag de mogelijkheid om boekhoudkundige taken te automatiseren. Daarbij komt dat dit voor de kmo veelal stukken goedkoper is, waardoor heel wat werk van de boekhouder dreigt te verdwijnen. Maar betekent dit daarom dat het...

Hoe overstappen naar Exact Online vanuit huidig boekhoudprogramma?

Hoe overstappen naar Exact Online vanuit huidig boekhoudprogramma?

Je wil graag overstappen naar een nieuw boekhoudpakket, maar je ziet alleen maar obstakels. Je ziet ertegen op omdat het misschien veel tijd zal vragen, een hoop gedoe zal zijn en ondertussen ben je gewoon aan je huidige programma die het grotendeels wel doet. Maar het zou weleens eenvoudiger...

Hoeveel kost Exact Online?

Hoeveel kost Exact Online?

Wat kost Exact Online? Cloud software Exact Online is cloud software. Concreet betekent dit dat je de software kan gebruiken zonder programma's te installeren, je geen servers nodig hebt en je je geen kopzorgen hoeft te maken over onverwachte kosten voor migraties of upgrades. Exact Online is...

nieuws

Laatste updates.