Grootboekrekeningen met transacties filteren en bekijken

10 okt 2022 | Updates

Je kunt nu op de pagina Kaart | Grootboekrekening gemakkelijk grootboekrekeningen bekijken die alleen transacties bevatten. Wil je deze nieuwe functie bekijken? Ga dan naar Financieel > Boekingen en grootboekrekeningen > Overzichten > Kaarten. Deze knoppen zijn handig als je bijvoorbeeld grootboekrekeningen zoekt waarvan je de transacties of het saldo moet corrigeren.

Grootboekrekeningen met transacties bekijken

Let op: Je moet eerst de sectie Extra criteria aan de pagina Kaart | Grootboekrekening toevoegen voordat je deze optie kunt gebruiken. Lees meer over pagina’s in Exact Online aanpassen.

Voorheen kon je niet in het overzicht zoeken op grootboekrekeningen met transacties, maar kon je alleen door grootboekrekeningen met transacties bladeren via de knoppen Vorige grootboekrekening en Volgende grootboekrekening. Dankzij deze verbetering kun je nu ook in het overzicht grootboekrekeningen beter filteren via deze opties:

  • Vorige grootboekrekening met transacties en Volgende grootboekrekening met transacties.

Vul de sectie Criteria in om te zoeken naar grootboekrekeningen met transacties. In het overzicht dat je te zien krijgt kun je in de sectie Extra criteria op meer criteria zoeken. Zo kun je bijvoorbeeld in grootboekrekeningen met transacties zoeken op Relatie, Onze ref., Btw-aangifte, Kostenplaats, etc.

Lees meer over transacties van boekingen zoeken en corrigeren.

Waar zoek je naar?

Wie is Tomfin?

Wij helpen KMO’s groeien door het digitaliseren van bedrijfsprocessen met Exact Online voor Boekhouden, Handel, Productie en Project Management. Tomfin is officieel erkend als Exact Online partner met meer dan 26 jaar ervaring en specialisatie in (analytisch) boekhouden en fiscaliteit.

Tomfin helpt kmo’s digitaliseren met Exact Online vanuit een bedrijfsmatige achtergrond. We werken sinds 1996 met Exact en zijn expert in boekhouden en fiscaliteit, waardoor we meer doen dan louter implementeren.

Of het nu gaat om het opzetten van analytisch boekhouden, integraties, herstructureren van bedrijfsprocessen, complexe btw-regelgeving of internationale handel: we kunnen jou helpen. Kiezen voor Tomfin, is kiezen voor persoonlijke service en financieel-fiscale expertise.

blog

Lees verder.

Digitalisatie het einde van de kmo-boekhouder?

Digitalisatie het einde van de kmo-boekhouder?

Manueel werk digitaliseren Digitale systemen bieden kmo's de dag van vandaag de mogelijkheid om boekhoudkundige taken te automatiseren. Daarbij komt dat dit voor de kmo veelal stukken goedkoper is, waardoor heel wat werk van de boekhouder dreigt te verdwijnen. Maar betekent dit daarom dat het...

Hoe overstappen naar Exact Online vanuit huidig boekhoudprogramma?

Hoe overstappen naar Exact Online vanuit huidig boekhoudprogramma?

Je wil graag overstappen naar een nieuw boekhoudpakket, maar je ziet alleen maar obstakels. Je ziet ertegen op omdat het misschien veel tijd zal vragen, een hoop gedoe zal zijn en ondertussen ben je gewoon aan je huidige programma die het grotendeels wel doet. Maar het zou weleens eenvoudiger...

Hoeveel kost Exact Online?

Hoeveel kost Exact Online?

Wat kost Exact Online? Cloud software Exact Online is cloud software. Concreet betekent dit dat je de software kan gebruiken zonder programma's te installeren, je geen servers nodig hebt en je je geen kopzorgen hoeft te maken over onverwachte kosten voor migraties of upgrades. Exact Online is...

nieuws

Laatste updates.