Het veld Kruispuntbank van Ondernemingen is toegevoegd aan offerte- en verkooporderlay-out

16 aug 2023 | Updates

Je kunt nu een KBO-veld toevoegen aan de Offertes– en Verkooporder-lay-out. Nadat je het KBO-nummer van je klant hebt ingevuld op de Relatie-pagina, zal Exact Online het automatisch toevoegen aan het offerte- en verkooporderdocument. Hiervoor kon je het KBO-nummer van een klant alleen toevoegen aan een verkoopfactuur.

Met deze verbetering kunnen potentiële klanten makkelijker zien dat je een betrouwbare partij bent.

We hebben deze wijziging doorgevoerd naar aanleiding van het idee Pop up scherm met bijzonderheden klant in de Support Portal. Bekijk andere ideeën waar je op kunt stemmen, of geef je eigen idee door. Lees meer over ideeën voor Exact Online.

Het KBO-veld toevoegen aan je lay-outs

Ga naar Administratienaam > Stamgegevens > Lay-outs > Overzicht om met de lay-outeditor te werken. Je kunt de Exact Online Layout selecteren voor offerte- en verkooporderlay-outs en een MS Word Template voor offertelay-outs.

  • Exact Online Lay-out:
  1. Klik op het tabblad Lijst en klik op de betreffende hyperlink in de kolom Omschrijving .
  2. Ga naar de sectie Ontwerptools (drag & drop) en voeg Velden toe aan de lay-out.
  3. In het veld Blok selecteer je Factuur voor of Besteld door. In de sectie Sub: Blok selecteer je vervolgens Relatie.
  4. Selecteer Kruispuntbank voor Ondernemingen, klik op het pijltje om het veld naar de rechterkolom te verplaatsen en klik dan op OK.
  • MS Word Template
  1. Klik op het tabblad Lijst en klik op de betreffende hyperlink in de kolom Omschrijving .
  2. Download de template, open het document en ga naar Ontwikkelaar > XML-toewijzingsvenster om het veld voor het KBO-nummer toe te voegen.
  3. In het veld Blok selecteer je Factuur voor of Besteld door. In de sectie Sub: Blok selecteer je vervolgens Relatie.
  4. Selecteer Kruispuntbank voor Ondernemingen en voeg het toe aan de template.

Lees meer over de lay-outeditor.

Over Tomfin

Als Exact Online partner zorgen we voor een optimale integratie vanExact Online binnen je bedrijf, zodat ze perfect aansluiten jouw bedrijfsbehoeften. Dankzij onze opleidingen bereik je een maximale ROI op je softwarekost. Daarnaast heb je bij ons steeds een vast aanspreekpunt die jouw dossier kent. Van administratieve efficiëntie tot groei en innovatie met nieuwe technologieën, we begeleiden je van a tot z bij het digitaliseren van jouw bedrijf.

Meer lezen

Ontdek de mogelijkheden

Klaar om de volgende stap te zetten naar digitale efficiëntie? Laten we praten! Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst voor jouw bedrijf.