Jaarafsluiting en het bijbehorende recht

10 mei 2022 | Updates

Als onderdeel van de jaarafsluiting moet je het resultaat van elk voorgaand boekjaar verwerken. Om dit proces makkelijker te maken, hebben wij een nieuw rapport voor de Jaarafsluiting ontwikkeld. Dit rapport geeft alle stappen weer die je moet volgen om het resultaat te kunnen verwerken. Elke stap bevat een link naar de pagina waar je bepaalde stappen moet ondernemen.

Je vindt dit rapport via Financieel > Analyse en resultaten > Resultaten > Jaarafsluiting. Dit nieuwe rapport is ook toegankelijk via Balans in de sectie Resultaat en in de Financiële cockpit via de widget To do.

Om dit nieuwe rapport in te kunnen zien, heb je het recht Grootboekrapportage bekijken of het recht Jaarafsluitingsboekingen invoeren, wijzigen en verwijderen nodig. Om de boeking te kunnen aanmaken die het resultaat zal verwerken, heb je het recht Jaarafsluitingsboekingen invoeren, wijzigen en verwijderen nodig.

Lees meer over de nieuwe Jaarafsluitingspagina.

Over Tomfin

Als Exact Online partner zorgen we voor een optimale integratie vanExact Online binnen je bedrijf, zodat ze perfect aansluiten jouw bedrijfsbehoeften. Dankzij onze opleidingen bereik je een maximale ROI op je softwarekost. Daarnaast heb je bij ons steeds een vast aanspreekpunt die jouw dossier kent. Van administratieve efficiëntie tot groei en innovatie met nieuwe technologieën, we begeleiden je van a tot z bij het digitaliseren van jouw bedrijf.

Meer lezen

Ontdek de mogelijkheden

Klaar om de volgende stap te zetten naar digitale efficiëntie? Laten we praten! Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst voor jouw bedrijf.