Nieuwe functies om offertes aan te passen

21 okt 2023 | Updates

Je kunt nu het totaal aantal artikelen toevoegen aan offertes. Voorheen kon je dit alleen toevoegen aan verkoopfacturen en verkooporders. Bovendien kun je een afbeelding van het artikel toevoegen aan offertes met Quotation MS Word Template. Voorheen kon dit alleen met Exact Online Lay-out. Dankzij deze verbetering kun je je offertes nog beter naar wens aanpassen.

Voordat het totaal aantal artikelen en de afbeelding van het artikel aan de offerte kan worden toegevoegd, moet je eerst twee velden aan de lay-out toevoegen: Totaal aantal en Afbeelding in binair formaat.

Het totaal aantal artikelen wordt berekend als som van alle aantallen op de offerte. Je kunt een afbeelding van het artikel uploaden op de pagina Artikel.

Nieuwe velden aan de lay-out voor offertes toevoegen

Ga naar de pagina Overzicht | Mijn lay-outs. Gebruik de filters om de zoekresultaten te verfijnen. Lees meer over de lay-outeditor.

Zo voeg je het veld Totaal aantal toe aan Exact Online Lay-out:

  1. Klik op het tabblad Lijst en klik op de betreffende hyperlink in de kolom Omschrijving.
  2. Ga naar de sectie Ontwerptools (drag & drop) en versleep Regels naar de lay-out.
  3. Kies Totaal aantal in de sectie Totalen en klik op OK.

Zo voeg je Totaal aantal en Afbeelding in binair formaat toe aan MS Word Template:

  1. Klik op het tabblad Lijst en klik op de betreffende hyperlink in de kolom Omschrijving.
  2. Download de template, open het document en ga naar Developer > XML Mapping pane om de velden toe te voegen.

Over Tomfin

Als Exact Online partner zorgen we voor een optimale integratie vanExact Online binnen je bedrijf, zodat ze perfect aansluiten jouw bedrijfsbehoeften. Dankzij onze opleidingen bereik je een maximale ROI op je softwarekost. Daarnaast heb je bij ons steeds een vast aanspreekpunt die jouw dossier kent. Van administratieve efficiëntie tot groei en innovatie met nieuwe technologieën, we begeleiden je van a tot z bij het digitaliseren van jouw bedrijf.

Meer lezen

Ontdek de mogelijkheden

Klaar om de volgende stap te zetten naar digitale efficiëntie? Laten we praten! Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst voor jouw bedrijf.