Verbeteringen voor boekingsvoorstellen

17 mei 2023 | Updates

We hebben een aantal verbeteringen gemaakt aan het herkennen en automatisch invullen van informatie in boekingsvoorstellen. We hebben deze verbeteringen aangebracht:

  • Adreswijzigingen worden nu standaard genegeerd in boekingsvoorstellen. Ze hebben niet meer de status Aandacht vereist. Als je wel wilt controleren op adreswijzigingen, dan schakel je de optie Wijzigingen in relatienaam of adres als ‘Aandacht vereist’ tonen in op het tabblad Scanservice in de administratie-instellingen. Lees meer over de scanservice.
  • De projectcodes voor boekingsvoorstellen worden nu automatisch ingevuld in de boekingsregels als de orderreferentie in het UBL-bestand voor elektronische facturen een actief project bevat.
  • Als een met btw belaste transactie op een factuur is herkend, krijg je een suggestie voor een btw-code met de eigenschap btw belast voor de transactie. Dit is van toepassing als de leverancier in hetzelfde land werkt en als er een gescande of elektronische factuur aanwezig is.

Over Tomfin

Als Exact Online partner zorgen we voor een optimale integratie vanExact Online binnen je bedrijf, zodat ze perfect aansluiten jouw bedrijfsbehoeften. Dankzij onze opleidingen bereik je een maximale ROI op je softwarekost. Daarnaast heb je bij ons steeds een vast aanspreekpunt die jouw dossier kent. Van administratieve efficiëntie tot groei en innovatie met nieuwe technologieën, we begeleiden je van a tot z bij het digitaliseren van jouw bedrijf.

Meer lezen

Ontdek de mogelijkheden

Klaar om de volgende stap te zetten naar digitale efficiëntie? Laten we praten! Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst voor jouw bedrijf.