Wat kan je doen met Exact Online?

19 feb 2022 | Blog

Wat is Exact Online?

Veel mensen kennen Exact Online als boekhoudprogramma. Het bevat echter veel meer functionaliteiten dan enkel boekhouden. Exact Online is een ERP-systeem dat is ontwikkeld door Exact Software.

Exact Online is een totaalpakket dat features heeft voor boekhouding, CRM (= Customer Relationship Management), ERP (= Enterprise Resource Planning), WMS (= Warehouse Management System) en nog veel meer. Eén complete oplossing voor een volledige kmo dus. Exact Online wordt reeds in meer dan 550 000 bedrijven gebruikt.

Cloud Business Software

Exact Online is cloud software, wat betekent dat je niets hoeft te installeren, geen servers nodig hebt én dat de software altijd en overal beschikbaar is indien je een internetverbinding hebt. Je kan dus steeds via je smartphone, computer of tablet jouw bedrijfsgegevens raadplegen. Bovendien gebeuren updates steeds automatisch en kosteloos. Dat is in tegenstelling tot vele andere softwarepakketten, waarbij je telkens prijzige migraties moet doorvoeren.

Voor wie is Exact Online geschikt?

De software Exact richt zich op kleine, middelgrote of grote kmo’s. De software is zeer geschikt voor bedrijven met 5 tot 250 werknemers. Ook als zelfstandige kan je met Exact Online aan de slag (bv. Exact Online voor Boekhouden, vanaf €39,- per maand). Maar zeker ook grotere kmo’s kunnen met Exact Online hun boekhouding en ERP beheren.

 

Waar zoek je naar?

Wie is Tomfin?

Wij helpen KMO’s groeien door het digitaliseren van bedrijfsprocessen met Exact Online voor Boekhouden, Handel, Productie en Project Management. Tomfin is officieel erkend als Exact Online partner met meer dan 26 jaar ervaring en specialisatie in (analytisch) boekhouden en fiscaliteit.

Tomfin helpt kmo’s digitaliseren met Exact Online vanuit een bedrijfsmatige achtergrond. We werken sinds 1996 met Exact en zijn expert in boekhouden en fiscaliteit, waardoor we meer doen dan louter implementeren.

Of het nu gaat om het opzetten van analytisch boekhouden, integraties, herstructureren van bedrijfsprocessen, complexe btw-regelgeving of internationale handel: we kunnen jou helpen. Kiezen voor Tomfin, is kiezen voor persoonlijke service en financieel-fiscale expertise.

blog

Lees verder.

Digitalisatie het einde van de kmo-boekhouder?

Digitalisatie het einde van de kmo-boekhouder?

Manueel werk digitaliseren Digitale systemen bieden kmo's de dag van vandaag de mogelijkheid om boekhoudkundige taken te automatiseren. Daarbij komt dat dit voor de kmo veelal stukken goedkoper is, waardoor heel wat werk van de boekhouder dreigt te verdwijnen. Maar betekent dit daarom dat het...

Hoe overstappen naar Exact Online vanuit huidig boekhoudprogramma?

Hoe overstappen naar Exact Online vanuit huidig boekhoudprogramma?

Je wil graag overstappen naar een nieuw boekhoudpakket, maar je ziet alleen maar obstakels. Je ziet ertegen op omdat het misschien veel tijd zal vragen, een hoop gedoe zal zijn en ondertussen ben je gewoon aan je huidige programma die het grotendeels wel doet. Maar het zou weleens eenvoudiger...

Hoeveel kost Exact Online?

Hoeveel kost Exact Online?

Wat kost Exact Online? Cloud software Exact Online is cloud software. Concreet betekent dit dat je de software kan gebruiken zonder programma's te installeren, je geen servers nodig hebt en je je geen kopzorgen hoeft te maken over onverwachte kosten voor migraties of upgrades. Exact Online is...

nieuws

Laatste updates.