Chocolatier werkt efficiënter door online ERP-systeem

12 nov 2021

Verbeterde operationele efficiëntie voor chocolatier

Uitdaging – Deze chocolatier handgemaakte pralines en leveren deze aan tal van chocolatiers in België en daarbuiten. Deze klant wou hun productieprocessen optimaliseren en hun on-premise pakket vervangen door cloudsoftware. Het beheer van ingrediënten, productieplanning en voorraadbeheer was een erg complex en tijdrovend proces.

Oplossing – Met Exact Online hebben we hun productieprocessen weten te digitaliseren en verbeteren. Het systeem bevat moderne functies zoals ingrediëntenbeheer en planning, Work Breakdown Structure (WBS), analytische boekhouding en uitgebreid voorraad- en magazijnbeheer met een geïntegreerd Warehouse Management System (WMS). Daarnaast kunnen ze nu via de mobiele app orders picken, goederenontvangsten registreren en hun voorraad inventariseren via artikelscanning.

Resultaat – De klant kan nu hun productieprocessen veel efficiënter beheren. Het ingrediëntenbeheer en de planning zijn gestroomlijnd, en met de mobiele apps is het orderpicken en inventariseren sterk vereenvoudigd. Dankzij de analytische boekhouding hebben ze nu een nauwkeuriger inzicht in hun financiële gegevens.

We zijn trots dat we hebben mogen bijdragen aan dit mooie groeiverhaal. Wil je graag ontdekken hoe we jou ook kunnen helpen bij het verbeteren van jouw productieprocessen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via +32 92 93 01 29 of via info@tomfin.be.

Over Tomfin

Als Exact Online partner zorgen we voor een optimale integratie vanExact Online binnen je bedrijf, zodat ze perfect aansluiten jouw bedrijfsbehoeften. Dankzij onze opleidingen bereik je een maximale ROI op je softwarekost. Daarnaast heb je bij ons steeds een vast aanspreekpunt die jouw dossier kent. Van administratieve efficiëntie tot groei en innovatie met nieuwe technologieën, we begeleiden je van a tot z bij het digitaliseren van jouw bedrijf.

Andere succes stories

Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen

Klaar om de volgende stap te zetten naar digitale efficiëntie? Laten we praten! Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst voor jouw bedrijf.