Alleen de standaard uursoort gebruiken in de Work Breakdown Structure (WBS)

29 okt 2022 | Updates

Je kunt instellen dat alleen de standaard uursoort kan worden gebruikt in WBS-templates. Wanneer je vervolgens een template toevoegt aan projecten met een WBS, wordt alleen de standaard uursoort gebruikt voor de activiteiten van het project.

Alleen de standaard uursoort gebruiken in de WBS-template

Om deze verbetering te gebruiken, vink je de nieuwe optie Alleen standaard uursoort toestaan aan in de stamgegevens van de WBS-template. Ga naar Administratienaam > Stamgegevens > Projecten > WBS-templates. Klik op de WBS-template waarvoor je deze optie wilt instellen.

Lees meer over een WBS aanmaken en een WBS-template aanmaken.

Lees meer over uursoortrestricties toevoegen, bekijken of verwijderen.

Over Tomfin

Als Exact Online partner zorgen we voor een optimale integratie vanExact Online binnen je bedrijf, zodat ze perfect aansluiten jouw bedrijfsbehoeften. Dankzij onze opleidingen bereik je een maximale ROI op je softwarekost. Daarnaast heb je bij ons steeds een vast aanspreekpunt die jouw dossier kent. Van administratieve efficiëntie tot groei en innovatie met nieuwe technologieën, we begeleiden je van a tot z bij het digitaliseren van jouw bedrijf.

Meer lezen

Ontdek de mogelijkheden

Klaar om de volgende stap te zetten naar digitale efficiëntie? Laten we praten! Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst voor jouw bedrijf.