Alleen standaard uursoorten toestaan voor WBS-activiteiten in Exact Online

1 feb 2022 | Updates

Op basis van jullie feedback hebben we een nieuwe functie geïmplementeerd om fouten in projecten te voorkomen. Als je bijvoorbeeld de verkeerde uursoort selecteert, wordt bij je klant het verkeerde tarief gerekend. Deze fouten moet je vervolgens herstellen, wat veel tijd in beslag kan nemen. Door deze standaard uursoort als enige uursoort toe te staan, kun je deze fouten voorkomen.

Hoe sta ik alleen bepaalde standaard uursoorten toe voor WBS-activiteiten?

  1. Ga naar Projecten > Projecten > Projecten > Overzicht. Klik op de Code of Omschrijving van het project en daarna op het WBS-pictogram in de sectie Snelkoppelingen.
  2. Klik op Regel toevoegen en selecteer Activiteit. Voer een Omschrijving in.
  3. (Optioneel) Wil je een bestaande deliverable koppelen, klik dan naast Onderdeel van op  en selecteer de betreffende deliverable. Voer in de secties Algemeen en Budget verdere gegevens in.
  4. Klik in de sectie Tijd invoeren op Alleen standaard uursoort toestaan. Als je deze optie inschakelt, kun je bij het invoeren van tijd alleen standaard uursoorten gebruiken.
  5. (Optioneel) Wil je tijdsinvoer voor deze activiteit uitschakelen? Vink dan de optie Blokkeer tijdsinvoer voor deze activiteit aan.
  6. Klik op Opslaan.

Waar zoek je naar?

Wie is Tomfin?

Wij helpen KMO’s groeien door het digitaliseren van bedrijfsprocessen met Exact Online voor Boekhouden, Handel, Productie en Project Management. Tomfin is officieel erkend als Exact Online partner met meer dan 26 jaar ervaring en specialisatie in (analytisch) boekhouden en fiscaliteit.

Tomfin helpt kmo’s digitaliseren met Exact Online vanuit een bedrijfsmatige achtergrond. We werken sinds 1996 met Exact en zijn expert in boekhouden en fiscaliteit, waardoor we meer doen dan louter implementeren.

Of het nu gaat om het opzetten van analytisch boekhouden, integraties, herstructureren van bedrijfsprocessen, complexe btw-regelgeving of internationale handel: we kunnen jou helpen. Kiezen voor Tomfin, is kiezen voor persoonlijke service en financieel-fiscale expertise.

blog

Lees verder.

Digitalisatie het einde van de kmo-boekhouder?

Digitalisatie het einde van de kmo-boekhouder?

Manueel werk digitaliseren Digitale systemen bieden kmo's de dag van vandaag de mogelijkheid om boekhoudkundige taken te automatiseren. Daarbij komt dat dit voor de kmo veelal stukken goedkoper is, waardoor heel wat werk van de boekhouder dreigt te verdwijnen. Maar betekent dit daarom dat het...

Hoe overstappen naar Exact Online vanuit huidig boekhoudprogramma?

Hoe overstappen naar Exact Online vanuit huidig boekhoudprogramma?

Je wil graag overstappen naar een nieuw boekhoudpakket, maar je ziet alleen maar obstakels. Je ziet ertegen op omdat het misschien veel tijd zal vragen, een hoop gedoe zal zijn en ondertussen ben je gewoon aan je huidige programma die het grotendeels wel doet. Maar het zou weleens eenvoudiger...

Hoeveel kost Exact Online?

Hoeveel kost Exact Online?

Wat kost Exact Online? Cloud software Exact Online is cloud software. Concreet betekent dit dat je de software kan gebruiken zonder programma's te installeren, je geen servers nodig hebt en je je geen kopzorgen hoeft te maken over onverwachte kosten voor migraties of upgrades. Exact Online is...

nieuws

Laatste updates.