Automatisch vaste boekingen genereren

25 jun 2022 | Updates

U kunt Exact Online nu automatisch terugkerende boekingen laten genereren. Hierdoor besteedt u minder tijd aan het handmatig invoeren van boekingen en hebt u dus meer tijd over voor andere taken.

Automatische generatie van terugkerende boekingen activeren

U kunt deze functionaliteit per terugkerende boeking activeren en het schema bepalen.

  1. Ga naar Boekhouding > Boekingen en grootboekrekeningen > Boekingen > Vaste boekingen en klik op de Vaste boeking die u wilt bewerken of klik op Nieuw om een terugkerende boeking aan te maken.
  2. Selecteer op Genereer automatisch.
  3. Geef bij Elke aan hoe vaak de boekingen worden gegenereerd. U kunt ook aangeven of de boekingen een bepaald aantal dagen voor de dag van facturering moeten worden gegenereerd.
  4. Geef bij Startdatum en Einddatum aan van en tot wanneer de planning zal worden toegepast. U kunt het veld Einddatum leeglaten als deze niet nodig is.
  5. Klik op Opslaan.

De terugkerende boekingen worden elke ochtend gegenereerd op basis van de planning en kunnen elke maand opgevraagd worden. Een meer geavanceerde planning zal in de toekomst worden toegevoegd.

Waar zoek je naar?

Wie is Tomfin?

Wij helpen KMO’s groeien door het digitaliseren van bedrijfsprocessen met Exact Online voor Boekhouden, Handel, Productie en Project Management. Tomfin is officieel erkend als Exact Online partner met meer dan 26 jaar ervaring en specialisatie in (analytisch) boekhouden en fiscaliteit.

Tomfin helpt kmo’s digitaliseren met Exact Online vanuit een bedrijfsmatige achtergrond. We werken sinds 1996 met Exact en zijn expert in boekhouden en fiscaliteit, waardoor we meer doen dan louter implementeren.

Of het nu gaat om het opzetten van analytisch boekhouden, integraties, herstructureren van bedrijfsprocessen, complexe btw-regelgeving of internationale handel: we kunnen jou helpen. Kiezen voor Tomfin, is kiezen voor persoonlijke service en financieel-fiscale expertise.

blog

Lees verder.

Digitalisatie het einde van de kmo-boekhouder?

Digitalisatie het einde van de kmo-boekhouder?

Manueel werk digitaliseren Digitale systemen bieden kmo's de dag van vandaag de mogelijkheid om boekhoudkundige taken te automatiseren. Daarbij komt dat dit voor de kmo veelal stukken goedkoper is, waardoor heel wat werk van de boekhouder dreigt te verdwijnen. Maar betekent dit daarom dat het...

Hoe overstappen naar Exact Online vanuit huidig boekhoudprogramma?

Hoe overstappen naar Exact Online vanuit huidig boekhoudprogramma?

Je wil graag overstappen naar een nieuw boekhoudpakket, maar je ziet alleen maar obstakels. Je ziet ertegen op omdat het misschien veel tijd zal vragen, een hoop gedoe zal zijn en ondertussen ben je gewoon aan je huidige programma die het grotendeels wel doet. Maar het zou weleens eenvoudiger...

Hoeveel kost Exact Online?

Hoeveel kost Exact Online?

Wat kost Exact Online? Cloud software Exact Online is cloud software. Concreet betekent dit dat je de software kan gebruiken zonder programma's te installeren, je geen servers nodig hebt en je je geen kopzorgen hoeft te maken over onverwachte kosten voor migraties of upgrades. Exact Online is...

nieuws

Laatste updates.