Bestellingen goedkeuren

16 dec 2022 | Updates

Dankzij onze nieuwe functionaliteit kun je de goedkeuring van bestellingen instellen. Zo kun je de verantwoordelijkheden verdelen tussen degenen die de bestelling plaatsen en goedkeuren. Dankzij deze betere verdeling weet je beter hoeveel voorraad je moet inkopen zonder dat je het budget overschrijdt. Hierdoor verminder je de kans op fouten en het moeten uitschrijven van creditnota’s.

Bestellingen goedkeuren

  1. Ga naar Inkoop > Bestellingen > Bestellingen > Goedkeuren.
  2. Selecteer de bestellingen die je wilt goedkeuren en klik op Goedkeuren of Goedkeuren + Afdrukken.

De goedgekeurde bestellingen worden verwijderd uit het overzicht en ze krijgen een groen vinkje in de kolom Status goedkeuring op de pagina Overzicht | Bestellingen. Deze pagina kun je openen via Inkoop > Bestellingen > Bestellingen > Overzicht. Er staat een geel vinkje bij bestellingen die niet zijn goedgekeurd.

Over Tomfin

Als Exact Online partner zorgen we voor een optimale integratie vanExact Online binnen je bedrijf, zodat ze perfect aansluiten jouw bedrijfsbehoeften. Dankzij onze opleidingen bereik je een maximale ROI op je softwarekost. Daarnaast heb je bij ons steeds een vast aanspreekpunt die jouw dossier kent. Van administratieve efficiëntie tot groei en innovatie met nieuwe technologieën, we begeleiden je van a tot z bij het digitaliseren van jouw bedrijf.

Meer lezen

Ontdek de mogelijkheden

Klaar om de volgende stap te zetten naar digitale efficiëntie? Laten we praten! Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst voor jouw bedrijf.