Bestellingen importeren en exporteren in Excel-formaat (csv)

29 sep 2023 | Updates

Met de nieuwe import- en exportfunctionaliteit in Exact Online Productie en Handel kun je nu veel efficiënter en accurater bestellingen invoeren. Hiervoor moest je handmatig de details van de bestelling invullen in Exact Online op basis van de inhoud van het Excel-bestand. Voor grote bestellingen was dit een langzaam, foutgevoelig proces.

We hebben deze wijziging doorgevoerd naar aanleiding van een idee in de Support Portal. Bekijk andere ideeën waar je op kunt stemmen, of geef je eigen idee door. Lees meer over ideeën voor Exact Online.

Bestellingen importeren en exporteren

  1. Ga naar Administratienaam > Import/Export > Methode > CSV/Excel > Inkoop > Bestellingen.
  2. Klik op Import of Export en volg dan de instructies op het scherm om je gegevens te importeren of exporteren.

Lees meer over gegevens in Excel-formaat importeren en gegevens in Excel-formaat exporteren.

Over Tomfin

Als Exact Online partner zorgen we voor een optimale integratie vanExact Online binnen je bedrijf, zodat ze perfect aansluiten jouw bedrijfsbehoeften. Dankzij onze opleidingen bereik je een maximale ROI op je softwarekost. Daarnaast heb je bij ons steeds een vast aanspreekpunt die jouw dossier kent. Van administratieve efficiëntie tot groei en innovatie met nieuwe technologieën, we begeleiden je van a tot z bij het digitaliseren van jouw bedrijf.

Meer lezen

Ontdek de mogelijkheden

Klaar om de volgende stap te zetten naar digitale efficiëntie? Laten we praten! Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst voor jouw bedrijf.