De Ontvangstbon van bijproducten kan nu worden afgedrukt

26 feb 2023 | Updates

We hebben de optie toegevoegd om de ontvangstbon van bijproducten af te drukken. Voorheen kon je alleen de ontvangstbon van hoofdproducten afdrukken. Dankzij deze verbetering kun je ook de ontvangstbon van bijproducten afdrukken wanneer je een werkorder afrondt. Deze bon kun je dan gebruiken om te rapporteren over de uitkomst van het productieproces.

Waar vind ik deze functionaliteit?

  1. Ga naar Productie > Werkorders > Werkorders > Gereedmelden.
  2. Selecteer in de filters Bijproduct als Type.
  3. Selecteer de betreffende werkorder en klik op Verwerken en afdrukken.
  4. Klik op de pagina Productontvangsten afdrukken op Afdrukken.

Over Tomfin

Als Exact Online partner zorgen we voor een optimale integratie vanExact Online binnen je bedrijf, zodat ze perfect aansluiten jouw bedrijfsbehoeften. Dankzij onze opleidingen bereik je een maximale ROI op je softwarekost. Daarnaast heb je bij ons steeds een vast aanspreekpunt die jouw dossier kent. Van administratieve efficiëntie tot groei en innovatie met nieuwe technologieën, we begeleiden je van a tot z bij het digitaliseren van jouw bedrijf.

Meer lezen

Ontdek de mogelijkheden

Klaar om de volgende stap te zetten naar digitale efficiëntie? Laten we praten! Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst voor jouw bedrijf.