De precisie van aantallen verhogen met maximaal drie decimalen

13 mei 2022 | Updates

Het is belangrijk om je inkoop en verkoop nauwkeurig bij te houden. Sommige branches of regio’s hanteren verschillende meeteenheden, en het is belangrijk om daar nauwkeurig mee om te gaan zodat je de juiste aantallen bestelt en uitlevert. Om ervoor te zorgen dat je zo nauwkeurig mogelijk te werk kunt gaan is het nu mogelijk om de precisie van aantallen te verhogen tot maximaal drie decimalen.

De precisie van de aantallen binnen PSA ureninvoer, projectinvoer en ureninvoer in Productie en Smart Shop Floor voor werkorders blijft twee decimalen.

Voor gebruikers van Smart Shop Floor: als je het aantal decimalen voor aantallen van 2 naar 3 verandert, zullen gebruikers van Productie ook 3 decimalen kunnen gebruiken. Als een Smart Shop Floor-gebruiker inlogt, werkt die nog steeds met 2 decimalen.

De precisie van aantallen wijzigen

  1. Ga naar Administratienaam > Instellingen.
  2. Open het tabblad Algemeen.
  3. Vul bij Aantal in de sectie Precisie de nieuwe precisie in.
  4. Klik op Opslaan.
  5. Lees de melding zorgvuldig.
  6. Vink het vakje aan.
  7. Klik op Toepassen.

Over Tomfin

Als Exact Online partner zorgen we voor een optimale integratie vanExact Online binnen je bedrijf, zodat ze perfect aansluiten jouw bedrijfsbehoeften. Dankzij onze opleidingen bereik je een maximale ROI op je softwarekost. Daarnaast heb je bij ons steeds een vast aanspreekpunt die jouw dossier kent. Van administratieve efficiëntie tot groei en innovatie met nieuwe technologieën, we begeleiden je van a tot z bij het digitaliseren van jouw bedrijf.

Meer lezen

Ontdek de mogelijkheden

Klaar om de volgende stap te zetten naar digitale efficiëntie? Laten we praten! Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst voor jouw bedrijf.