De velden voor kosten en omzet voor nieuwe activiteiten vooraf invullen in Exact Online

17 mrt 2022 | Updates

We hebben een nieuwe functie ontwikkeld die de velden Kosten en Omzet vooraf invult als je een nieuwe activiteit toevoegt voor projecten met een Work Breakdown Structure. Dankzij deze verbetering kun je sneller activiteiten toevoegen aan de WBS.

Hoe worden de kosten en omzet berekend?

De kosten en omzet worden berekend op basis van de standaard verkoop- en kostprijs of prijsafspraak. Er kunnen echter specifieke prijzen worden gekoppeld aan werknemers, uren- en kostensoorten. In dat geval moet je de vooraf ingevulde kosten en omzet controleren en corrigeren.

Hoe voeg ik een nieuwe activiteit toe met deze vooraf ingevulde velden?

Ga naar Projecten > Projecten > Projecten > Overzicht. Selecteer op de pagina Overzicht | Projecten een project met een WBS. Klik op het WBS-pictogram in de sectie Snelkoppelingen. Klik op Regel toevoegen en selecteer Activiteit in de keuzelijst. Selecteer in de pop-up Onderhoud | Activiteit een optie in Onderdeel van en voer de Uren in. De velden voor Kosten en Omzet voor nieuwe activiteiten zijn al ingevuld.

Waar zoek je naar?

Wie is Tomfin?

Wij helpen KMO’s groeien door het digitaliseren van bedrijfsprocessen met Exact Online voor Boekhouden, Handel, Productie en Project Management. Tomfin is officieel erkend als Exact Online partner met meer dan 26 jaar ervaring en specialisatie in (analytisch) boekhouden en fiscaliteit.

Tomfin helpt kmo’s digitaliseren met Exact Online vanuit een bedrijfsmatige achtergrond. We werken sinds 1996 met Exact en zijn expert in boekhouden en fiscaliteit, waardoor we meer doen dan louter implementeren.

Of het nu gaat om het opzetten van analytisch boekhouden, integraties, herstructureren van bedrijfsprocessen, complexe btw-regelgeving of internationale handel: we kunnen jou helpen. Kiezen voor Tomfin, is kiezen voor persoonlijke service en financieel-fiscale expertise.

blog

Lees verder.

Digitalisatie het einde van de kmo-boekhouder?

Digitalisatie het einde van de kmo-boekhouder?

Manueel werk digitaliseren Digitale systemen bieden kmo's de dag van vandaag de mogelijkheid om boekhoudkundige taken te automatiseren. Daarbij komt dat dit voor de kmo veelal stukken goedkoper is, waardoor heel wat werk van de boekhouder dreigt te verdwijnen. Maar betekent dit daarom dat het...

Hoe overstappen naar Exact Online vanuit huidig boekhoudprogramma?

Hoe overstappen naar Exact Online vanuit huidig boekhoudprogramma?

Je wil graag overstappen naar een nieuw boekhoudpakket, maar je ziet alleen maar obstakels. Je ziet ertegen op omdat het misschien veel tijd zal vragen, een hoop gedoe zal zijn en ondertussen ben je gewoon aan je huidige programma die het grotendeels wel doet. Maar het zou weleens eenvoudiger...

Hoeveel kost Exact Online?

Hoeveel kost Exact Online?

Wat kost Exact Online? Cloud software Exact Online is cloud software. Concreet betekent dit dat je de software kan gebruiken zonder programma's te installeren, je geen servers nodig hebt en je je geen kopzorgen hoeft te maken over onverwachte kosten voor migraties of upgrades. Exact Online is...

nieuws

Laatste updates.