De velden voor kosten en omzet voor nieuwe activiteiten vooraf invullen in Exact Online

17 mrt 2022 | Updates

We hebben een nieuwe functie ontwikkeld die de velden Kosten en Omzet vooraf invult als je een nieuwe activiteit toevoegt voor projecten met een Work Breakdown Structure. Dankzij deze verbetering kun je sneller activiteiten toevoegen aan de WBS.

Hoe worden de kosten en omzet berekend?

De kosten en omzet worden berekend op basis van de standaard verkoop- en kostprijs of prijsafspraak. Er kunnen echter specifieke prijzen worden gekoppeld aan werknemers, uren- en kostensoorten. In dat geval moet je de vooraf ingevulde kosten en omzet controleren en corrigeren.

Hoe voeg ik een nieuwe activiteit toe met deze vooraf ingevulde velden?

Ga naar Projecten > Projecten > Projecten > Overzicht. Selecteer op de pagina Overzicht | Projecten een project met een WBS. Klik op het WBS-pictogram in de sectie Snelkoppelingen. Klik op Regel toevoegen en selecteer Activiteit in de keuzelijst. Selecteer in de pop-up Onderhoud | Activiteit een optie in Onderdeel van en voer de Uren in. De velden voor Kosten en Omzet voor nieuwe activiteiten zijn al ingevuld.

Over Tomfin

Als Exact Online partner zorgen we voor een optimale integratie vanExact Online binnen je bedrijf, zodat ze perfect aansluiten jouw bedrijfsbehoeften. Dankzij onze opleidingen bereik je een maximale ROI op je softwarekost. Daarnaast heb je bij ons steeds een vast aanspreekpunt die jouw dossier kent. Van administratieve efficiëntie tot groei en innovatie met nieuwe technologieën, we begeleiden je van a tot z bij het digitaliseren van jouw bedrijf.

Meer lezen

Ontdek de mogelijkheden

Klaar om de volgende stap te zetten naar digitale efficiëntie? Laten we praten! Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst voor jouw bedrijf.