De verkoopkansencockpits zijn samengevoegd en verbeterd

27 okt 2023 | Updates

We hebben de verkoopkansencockpits verbeterd door ze samen te voegen in één Verkoopkansencockpit. Als je voorheen een overzicht wilde krijgen van alle verkoopkansen van je administratie, moest je dit doen via twee verschillende cockpits, afhankelijk van de informatie die je zocht: Mijn verkoopkansen cockpit en Alle verkoopkansen cockpit. We hebben de informatie van beide cockpits nu samengevoegd in één cockpit. Door middel van filters kun je nog steeds dezelfde informatie zien als voorheen. We hebben ook de widgets en presentatie verbeterd zodat je makkelijker kunt navigeren en sorteren.

Hoe bekijk ik de nieuwe Verkoopkansencockpit?

Ga naar Cockpits > Specifiek > Verkoopkansencockpit. Hier kun je filteren op basis van Alle verkoopkansen of Mijn verkoopkansen. Je kunt ook filteren op de naam van de verkoper.

Wat voor informatie kan ik zien in deze cockpit?

De Verkoopkansencockpit bevat de volgende informatie:

  • Verkoopkansen: krijg inzicht in de belangrijkste verkoopkansen, zodat je deze kunt prioriteren.
  • Prognose en Geschiedenis: hiermee krijg je een overzicht van alle verkoopkansen die nog openstaan, en degene die zijn gewonnen en verloren.
  • Offertes: bekijk de bedragen van de openstaande offertes. Deze zijn onderverdeeld in achterstallige offertes en niet-achterstallige offertes.
  • To do: hier zie je alle taken die je nog moet afronden.

Lees meer over de verkoopkansencockpit.

Over Tomfin

Als Exact Online partner zorgen we voor een optimale integratie vanExact Online binnen je bedrijf, zodat ze perfect aansluiten jouw bedrijfsbehoeften. Dankzij onze opleidingen bereik je een maximale ROI op je softwarekost. Daarnaast heb je bij ons steeds een vast aanspreekpunt die jouw dossier kent. Van administratieve efficiëntie tot groei en innovatie met nieuwe technologieën, we begeleiden je van a tot z bij het digitaliseren van jouw bedrijf.

Meer lezen

Ontdek de mogelijkheden

Klaar om de volgende stap te zetten naar digitale efficiëntie? Laten we praten! Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst voor jouw bedrijf.