De Voorraadbeheer-app ondersteunt nu Honeywell barcodescanners voor Android

02 jan 2022 | Updates

Als onderdeel van de doorlopende verbeteringen van Exact is de Exact Online Voorraadbeheer-app verbeterd. De app ondersteunt nu ook Honeywell barcodescanners voor Android. Voorheen hebben we ondersteuning voor de Zebra barcodescanner voor Android toegevoegd.

Voorheen had je je telefoon nodig om barcodes te scannen. Als je je voorraad wilde bijwerken, moest je dit later doen in Exact Online. Met een Honeywell barcodescanner kun je je voorraad gemakkelijk bijhouden in de Voorraadbeheer-app zelf.

Barcodes scannen met de Android-scanner

Systeemvereisten voor de Honeywell barcodescanner voor Android:

  • 1280×720 of hogere schermresolutie.
  • Android versie 10 en hoger.
  • Ondersteunde barcodes: EAN8, EAN13, Code 39, Code 128, UPCA, UPCE0, UPCE1, I2of5, PDF417 en QR-codes.

Lees meer over de Exact Online Voorraadbeheer-app.

Over Tomfin

Als Exact Online partner zorgen we voor een optimale integratie vanExact Online binnen je bedrijf, zodat ze perfect aansluiten jouw bedrijfsbehoeften. Dankzij onze opleidingen bereik je een maximale ROI op je softwarekost. Daarnaast heb je bij ons steeds een vast aanspreekpunt die jouw dossier kent. Van administratieve efficiëntie tot groei en innovatie met nieuwe technologieën, we begeleiden je van a tot z bij het digitaliseren van jouw bedrijf.

Meer lezen

Ontdek de mogelijkheden

Klaar om de volgende stap te zetten naar digitale efficiëntie? Laten we praten! Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst voor jouw bedrijf.