Debiteurenbeheer | Aparte contactgegevens voor telefoon en herinneringen instellen

23 sep 2022 | Updates

Voor debiteurenbeheer kun je nu aparte contactgegevens instellen. Dit kan handig zijn als de contactgegevens voor herinneringen of telefoon (bijvoorbeeld de contactpersoon, e-mailadres of telefoonnummer) afwijken van de contactgegevens van de relatiepagina of van een factuur. Voorheen werden herinneringen en taken voor telefoongesprekken aangemaakt op basis van de contactgegevens van een relatie of de contactgegevens van de factuur.

Het is mogelijk dat de contactgegevens die je voor debiteurenbeheer wilt gebruiken hiervan afwijken. Zo kun je nu bijvoorbeeld een aparte contactpersoon en e-mailadres instellen, terwijl je het adres en telefoonnummer hetzelfde laat. Om je werk te besparen worden beschikbare contactgegevens vooraf ingevuld waar mogelijk. Deze kun je dan zelf naar wens aanpassen.

Deze functie is alleen beschikbaar als je de module Debiteurenbeheer gebruikt. Lees meer over inzicht verkrijgen en openstaande posten beheren met de module Debiteurenbeheer.

De contactpersoon voor herinneringen en bellen wijzigen

Je kunt de contactpersoon voor herinneringen en telefoontaken wijzigen op de volgende pagina’s:

  • De pagina Relatie van een klant. Ga hiervoor naar Relaties > Klanten > Klanten > Overzicht en klik op de Naam van de betreffende relatie. Klik vervolgens op het tabblad Debiteurenbeheer. Klik in de sectie Contactgegevens op Bewerken om het pop-upvenster Onderhoud | Contactgegevens debiteurenbeheer te openen. Hier kun je de contactgegevens wijzigen.
  • De pagina Overzicht | Herinneringen. Ga naar Verkoop > Debiteurenbeheer > Herinneringen > Overzicht. Klik op de link in de kolom Contactpersoon of E-mailadres om het pop-upvenster Onderhoud | Contactgegevens debiteurenbeheer te openen, waar je de gegevens kunt wijzigen.

Wijzigingen aan contactgegevens worden toegepast op bestaande herinneringen en telefoongesprekken die nog niet zijn uitgevoerd, alsmede op toekomstige herinneringen en telefoontaken.

Lees meer over acties aanpassen of contactpersonen voor herinneringen wijzigen.

Waar zoek je naar?

Wie is Tomfin?

Wij helpen KMO’s groeien door het digitaliseren van bedrijfsprocessen met Exact Online voor Boekhouden, Handel, Productie en Project Management. Tomfin is officieel erkend als Exact Online partner met meer dan 26 jaar ervaring en specialisatie in (analytisch) boekhouden en fiscaliteit.

Tomfin helpt kmo’s digitaliseren met Exact Online vanuit een bedrijfsmatige achtergrond. We werken sinds 1996 met Exact en zijn expert in boekhouden en fiscaliteit, waardoor we meer doen dan louter implementeren.

Of het nu gaat om het opzetten van analytisch boekhouden, integraties, herstructureren van bedrijfsprocessen, complexe btw-regelgeving of internationale handel: we kunnen jou helpen. Kiezen voor Tomfin, is kiezen voor persoonlijke service en financieel-fiscale expertise.

blog

Lees verder.

Méér uit je boekhouding halen met analytisch boekhouden

Méér uit je boekhouding halen met analytisch boekhouden

Weet je niet goed waar al het geld naartoe gaat, blijf je eindeloos rekenen met spreadsheets of vraag je je af waarom de winst toch kleiner blijkt te zijn dan verwacht? Dan kan het voeren van een analytische boekhouding je waarschijnlijk helpen. Een analytische boekhouding is het hulpmiddel bij...

Kosten besparen door je boekhouding te automatiseren

Kosten besparen door je boekhouding te automatiseren

Werk je nog steeds met talloze spreadsheets en een verouderd boekhoudprogramma? Geef je nog je facturen in een doos aan je boekhouder en heb je daardoor nooit een actueel inzicht in je financiële gegevens? Dan is dit artikel iets voor jou. Veel ondernemers zien hun boekhouding als een noodzakelijk...

Digitalisatie het einde van de kmo-boekhouder?

Digitalisatie het einde van de kmo-boekhouder?

Manueel werk digitaliseren Digitale systemen bieden kmo's de dag van vandaag de mogelijkheid om boekhoudkundige taken te automatiseren. Daarbij komt dat dit voor de kmo veelal stukken goedkoper is, waardoor heel wat werk van de boekhouder dreigt te verdwijnen. Maar betekent dit daarom dat het...

nieuws

Laatste updates.