Details van bestellingen bekijken op de pagina Inkoopfactuur

10 mei 2022 | Updates

Bekijk de details van de bestellingen als je een inkoopfactuur voor meerdere bestellingen bij dezelfde leverancier aanmaakt.

We hebben koppelingen toegevoegd voor bestellingen in de kolom Bst.regel op de pagina Inkoopfactuur bij Inkoop > Facturen > Inkoopfacturen > Aanmaken. Je ziet de details van de bestelling als je op de betreffende bestelling klikt.

Lees meer over inkoopfacturen aanmaken.

Over Tomfin

Als Exact Online partner zorgen we voor een optimale integratie vanExact Online binnen je bedrijf, zodat ze perfect aansluiten jouw bedrijfsbehoeften. Dankzij onze opleidingen bereik je een maximale ROI op je softwarekost. Daarnaast heb je bij ons steeds een vast aanspreekpunt die jouw dossier kent. Van administratieve efficiëntie tot groei en innovatie met nieuwe technologieën, we begeleiden je van a tot z bij het digitaliseren van jouw bedrijf.

Meer lezen

Ontdek de mogelijkheden

Klaar om de volgende stap te zetten naar digitale efficiëntie? Laten we praten! Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst voor jouw bedrijf.