Digitale brievenbus accepteert e-mails van onbekende afzenders

3 nov 2022 | Updates

We hebben de instellingen van de digitale brievenbus gewijzigd. Je ontvangt nu standaard de e-mails van onbekende afzenders. Exact Online geeft deze e-mails weer op de pagina Digitale brievenbus – Geblokkeerde e-mails.

We hebben deze instellingen gewijzigd, zodat je belangrijke documenten zoals facturen en orders in Exact Online ziet en niet kwijtraakt. Voorheen ontving je alleen e-mails van onbekende afzenders als je deze instelling had ingeschakeld. Nu wordt deze instelling standaard ingeschakeld. Je kunt deze zelf weer uitschakelen.

De nieuwe instelling uitschakelen

Houd er rekening mee dat je geen e-mails van onbekende afzenders ontvangt als je deze instelling uitschakelt. Dit betekent dat je belangrijke documenten zoals facturen of orders dan over het hoofd kunt zien.

Je hebt hiervoor de rol Digitale brievenbussen beheren nodig. Lees meer over jouw rechten in Exact Online.
  1. Ga naar Administratienaam > Stamgegevens > Digitale brievenbus > Genereren: Digitale brievenbussen.
  2. Klik in de sectie Digitale brievenbus op het adres van de brievenbus waarvan je de instelling wilt aanpassen.
  3. Vink Wilt u e-mails van onbekende afzenders accepteren? uit.

    Klik op Opslaan.

Wijzigingen voor accountants

Door deze wijziging krijgen accountants ook inzicht in de e-mails die hun cliënten ontvangen van onbekende afzenders.

Aan de Accountancy cockpit is de nieuwe sectie Te verwerken toegevoegd. Hier kunnen accountants het aantal geblokkeerde e-mails per divisie zien en de e-mails bekijken door op dat aantal te klikken.

Waar zoek je naar?

Wie is Tomfin?

Wij helpen KMO’s groeien door het digitaliseren van bedrijfsprocessen met Exact Online voor Boekhouden, Handel, Productie en Project Management. Tomfin is officieel erkend als Exact Online partner met meer dan 26 jaar ervaring en specialisatie in (analytisch) boekhouden en fiscaliteit.

Tomfin helpt kmo’s digitaliseren met Exact Online vanuit een bedrijfsmatige achtergrond. We werken sinds 1996 met Exact en zijn expert in boekhouden en fiscaliteit, waardoor we meer doen dan louter implementeren.

Of het nu gaat om het opzetten van analytisch boekhouden, integraties, herstructureren van bedrijfsprocessen, complexe btw-regelgeving of internationale handel: we kunnen jou helpen. Kiezen voor Tomfin, is kiezen voor persoonlijke service en financieel-fiscale expertise.

blog

Lees verder.

Digitalisatie het einde van de kmo-boekhouder?

Digitalisatie het einde van de kmo-boekhouder?

Manueel werk digitaliseren Digitale systemen bieden kmo's de dag van vandaag de mogelijkheid om boekhoudkundige taken te automatiseren. Daarbij komt dat dit voor de kmo veelal stukken goedkoper is, waardoor heel wat werk van de boekhouder dreigt te verdwijnen. Maar betekent dit daarom dat het...

Hoe overstappen naar Exact Online vanuit huidig boekhoudprogramma?

Hoe overstappen naar Exact Online vanuit huidig boekhoudprogramma?

Je wil graag overstappen naar een nieuw boekhoudpakket, maar je ziet alleen maar obstakels. Je ziet ertegen op omdat het misschien veel tijd zal vragen, een hoop gedoe zal zijn en ondertussen ben je gewoon aan je huidige programma die het grotendeels wel doet. Maar het zou weleens eenvoudiger...

Hoeveel kost Exact Online?

Hoeveel kost Exact Online?

Wat kost Exact Online? Cloud software Exact Online is cloud software. Concreet betekent dit dat je de software kan gebruiken zonder programma's te installeren, je geen servers nodig hebt en je je geen kopzorgen hoeft te maken over onverwachte kosten voor migraties of upgrades. Exact Online is...

nieuws

Laatste updates.