Drie nieuwe functies voor Exact Online Boekhouden Professional, Premium en branchespecifieke oplossingen

04 sep 2023 | Updates

We hebben drie nieuwe functies toegevoegd aan Exact Online Boekhouden Professional, Premium en branchespecifieke oplossingen: Continuous Monitoring, Budget Advanced en boekingtemplates. Je kunt deze functies nu gebruiken met meer mogelijkheden.

Continuous Monitoring

Ga naar Financieel > Kwaliteit.

Met Continuous Monitoring krijg je inzicht in de gegevens van administraties die je monitort op basis van indicatoren die je aanmaakt. De indicatoren scannen voor wijzigingen in de door jou aangegeven gegevens, zoals een negatief kassaldo of een inkoopfactuur die twee keer is ingevoerd.

Lees meer over de administratiemonitor.

Budget geavanceerd

Je kunt nu nieuwe budgetten aanmaken op basis van bestaande budgetten met Budget geavanceerd. Je kunt veel verschillende manieren gebruiken om je budgetten te berekenen. Ga naar Financieel > Analyse en resultaten > Budgetten > Aanmaken.

Je kunt ook een budget genereren vanaf het budgetoverzicht. Ga naar Financieel > Analyse en resultaten > Budgetten > Budgetscenario’s.

Lees meer over budgetten invoeren.

Boekingtemplates

Gebruik specifieke criteria, zoals grootboekrekeningen, btw-codes en betalingstermijnen om een template aan te maken die deze gegevens automatisch toevoegen aan boekingen als je de betreffende leverancier selecteert.

Lees meer over templates aanmaken, gebruiken en bewerken.

Over Tomfin

Als Exact Online partner zorgen we voor een optimale integratie vanExact Online binnen je bedrijf, zodat ze perfect aansluiten jouw bedrijfsbehoeften. Dankzij onze opleidingen bereik je een maximale ROI op je softwarekost. Daarnaast heb je bij ons steeds een vast aanspreekpunt die jouw dossier kent. Van administratieve efficiëntie tot groei en innovatie met nieuwe technologieën, we begeleiden je van a tot z bij het digitaliseren van jouw bedrijf.

Meer lezen

Ontdek de mogelijkheden

Klaar om de volgende stap te zetten naar digitale efficiëntie? Laten we praten! Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst voor jouw bedrijf.