Excelbestanden exporteren zonder koptekst en filters

14 feb 2023 | Updates

Je kunt overzichten exporteren in Excel-formaat. Als je deze overzichten wilt bewerken of er aanvullende berekeningen mee wilt maken, is het handig dat je alleen de gegevens van het rapport in het overzicht ziet en niet onnodige gegevens zoals de koptekst en gebruikte filters. Je kunt die gegevens nu weglaten door twee nieuwe instellingen te gebruiken: Koptekst weglaten en Filters weglaten.

Daarnaast hebben we de bestandsnaam van het geëxporteerde bestand verbeterd. In de bestandsnaam zijn nu de administratienaam, datum en relatie opgenomen. Bijvoorbeeld: 1-MacBean_CoffeeWorld-08-02-2023-CRMAccounts.xlsx.

Gebruikersinstellingen voor exporteren naar Excel aanpassen

  1. Ga naar Gebruikersnaam > Mijn Exact Online > Gebruikersinstellingen.
  2. Ga naar de sectie Exporteren.
    • Vink Koptekst weglaten aan om overzichten te exporteren zonder de administratiecode, naam, datum en titel.
    • Vink Filters weglaten aan om overzichten te exporteren zonder de gebruikte filters.
  3. Klik op Opslaan.

Lees meer over gegevens exporteren in csv- of Excel-formaat.

Over Tomfin

Als Exact Online partner zorgen we voor een optimale integratie vanExact Online binnen je bedrijf, zodat ze perfect aansluiten jouw bedrijfsbehoeften. Dankzij onze opleidingen bereik je een maximale ROI op je softwarekost. Daarnaast heb je bij ons steeds een vast aanspreekpunt die jouw dossier kent. Van administratieve efficiëntie tot groei en innovatie met nieuwe technologieën, we begeleiden je van a tot z bij het digitaliseren van jouw bedrijf.

Meer lezen

Ontdek de mogelijkheden

Klaar om de volgende stap te zetten naar digitale efficiëntie? Laten we praten! Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst voor jouw bedrijf.