Gemakkelijk verkooporders vrijgeven

7 jan 2023 | Updates

We hebben de knop Vrijgeven aan de pagina Verkooporder toegevoegd. Je kunt nu vanaf deze pagina verkooporders aanmaken, goedkeuren en vrijgeven. Voorheen moest je na het goedkeuren van een verkooporder naar de pagina Te picken om de order vrij te geven.

Dankzij deze verbetering hoeft dit niet meer en is het proces vereenvoudigd. Je kunt nu een verkooporder vrijgeven direct nadat je deze hebt goedgekeurd.

Een verkooporder vrijgeven

Ga naar Verkoop > Orders > Verkooporders > Overzicht. Klik op een bestaande verkooporder of klik op Nieuw om een nieuwe aan te maken. Nadat je een verkooporder hebt aangemaakt en goedgekeurd, kun je klikken op de knop Vrijgeven. Click Release.

Lees meer over verkooporders aanmaken en verkooporders goedkeuren, e-mailen en afdrukken.

Waar zoek je naar?

Wie is Tomfin?

Wij helpen KMO’s groeien door het digitaliseren van bedrijfsprocessen met Exact Online voor Boekhouden, Handel, Productie en Project Management. Tomfin is officieel erkend als Exact Online partner met meer dan 26 jaar ervaring en specialisatie in (analytisch) boekhouden en fiscaliteit.

Tomfin helpt kmo’s digitaliseren met Exact Online vanuit een bedrijfsmatige achtergrond. We werken sinds 1996 met Exact en zijn expert in boekhouden en fiscaliteit, waardoor we meer doen dan louter implementeren.

Of het nu gaat om het opzetten van analytisch boekhouden, integraties, herstructureren van bedrijfsprocessen, complexe btw-regelgeving of internationale handel: we kunnen jou helpen. Kiezen voor Tomfin, is kiezen voor persoonlijke service en financieel-fiscale expertise.

blog

Lees verder.

Méér uit je boekhouding halen met analytisch boekhouden

Méér uit je boekhouding halen met analytisch boekhouden

Weet je niet goed waar al het geld naartoe gaat, blijf je eindeloos rekenen met spreadsheets of vraag je je af waarom de winst toch kleiner blijkt te zijn dan verwacht? Dan kan het voeren van een analytische boekhouding je waarschijnlijk helpen. Een analytische boekhouding is het hulpmiddel bij...

Kosten besparen door je boekhouding te automatiseren

Kosten besparen door je boekhouding te automatiseren

Werk je nog steeds met talloze spreadsheets en een verouderd boekhoudprogramma? Geef je nog je facturen in een doos aan je boekhouder en heb je daardoor nooit een actueel inzicht in je financiële gegevens? Dan is dit artikel iets voor jou. Veel ondernemers zien hun boekhouding als een noodzakelijk...

Digitalisatie het einde van de kmo-boekhouder?

Digitalisatie het einde van de kmo-boekhouder?

Manueel werk digitaliseren Digitale systemen bieden kmo's de dag van vandaag de mogelijkheid om boekhoudkundige taken te automatiseren. Daarbij komt dat dit voor de kmo veelal stukken goedkoper is, waardoor heel wat werk van de boekhouder dreigt te verdwijnen. Maar betekent dit daarom dat het...

nieuws

Laatste updates.