Kosten in het diversendagboek bekijken met behulp van verschillende projectoverzichten

11 aug 2022 | Updates

U kunt nu de kosten zien die op een project zijn geboekt via diverse boekingen op de pagina Project en gerelateerde projectoverzichten. Hiervoor kon u deze diverse boekingen alleen zien via de pagina Overzicht | Boekingen. Deze diverse boekingen op de pagina’s en overzichten van een Project geven u meer inzicht in de financiële gezondheid van uw projecten. Dit helpt u ook om ervoor te zorgen dat u projecten factureert op basis van alle kosten.

Waar kunt u de kosten bekijken die in het diversendagboek zijn geboekt?

U kunt de diverse boekingen op de onderstaande pagina’s bekijken.

De kolom Diverse boekingen is niet standaard toegevoegd aan de overzichten. Klik op  en vervolgens op Aanpassen om de kolom toe te voegen.
  • Het tabblad Samenvatting van de pagina Overzicht | Projecten: ga naar Projecten > Projecten > Projecten > Overzicht en klik op het tabblad Samenvatting.
  • De pagina Project: ga naar Projecten > Projecten > Projecten > Overzicht. Klik op de Code of Omschrijving om een project te openen en klik dan op het tabblad Diverse boekingen.
  • De pagina Overzicht | WBS: ga naar Projecten > Projecten > Projecten > Overzicht. Klik op de Code of Omschrijving om een project te openen en klik dan op WBS.

Waar zoek je naar?

Wie is Tomfin?

Wij helpen KMO’s groeien door het digitaliseren van bedrijfsprocessen met Exact Online voor Boekhouden, Handel, Productie en Project Management. Tomfin is officieel erkend als Exact Online partner met meer dan 26 jaar ervaring en specialisatie in (analytisch) boekhouden en fiscaliteit.

Tomfin helpt kmo’s digitaliseren met Exact Online vanuit een bedrijfsmatige achtergrond. We werken sinds 1996 met Exact en zijn expert in boekhouden en fiscaliteit, waardoor we meer doen dan louter implementeren.

Of het nu gaat om het opzetten van analytisch boekhouden, integraties, herstructureren van bedrijfsprocessen, complexe btw-regelgeving of internationale handel: we kunnen jou helpen. Kiezen voor Tomfin, is kiezen voor persoonlijke service en financieel-fiscale expertise.

blog

Lees verder.

Digitalisatie het einde van de kmo-boekhouder?

Digitalisatie het einde van de kmo-boekhouder?

Manueel werk digitaliseren Digitale systemen bieden kmo's de dag van vandaag de mogelijkheid om boekhoudkundige taken te automatiseren. Daarbij komt dat dit voor de kmo veelal stukken goedkoper is, waardoor heel wat werk van de boekhouder dreigt te verdwijnen. Maar betekent dit daarom dat het...

Hoe overstappen naar Exact Online vanuit huidig boekhoudprogramma?

Hoe overstappen naar Exact Online vanuit huidig boekhoudprogramma?

Je wil graag overstappen naar een nieuw boekhoudpakket, maar je ziet alleen maar obstakels. Je ziet ertegen op omdat het misschien veel tijd zal vragen, een hoop gedoe zal zijn en ondertussen ben je gewoon aan je huidige programma die het grotendeels wel doet. Maar het zou weleens eenvoudiger...

Hoeveel kost Exact Online?

Hoeveel kost Exact Online?

Wat kost Exact Online? Cloud software Exact Online is cloud software. Concreet betekent dit dat je de software kan gebruiken zonder programma's te installeren, je geen servers nodig hebt en je je geen kopzorgen hoeft te maken over onverwachte kosten voor migraties of upgrades. Exact Online is...

nieuws

Laatste updates.