Kosten in het diversendagboek bekijken met behulp van verschillende projectoverzichten

11 aug 2022 | Updates

U kunt nu de kosten zien die op een project zijn geboekt via diverse boekingen op de pagina Project en gerelateerde projectoverzichten. Hiervoor kon u deze diverse boekingen alleen zien via de pagina Overzicht | Boekingen. Deze diverse boekingen op de pagina’s en overzichten van een Project geven u meer inzicht in de financiële gezondheid van uw projecten. Dit helpt u ook om ervoor te zorgen dat u projecten factureert op basis van alle kosten.

Waar kunt u de kosten bekijken die in het diversendagboek zijn geboekt?

U kunt de diverse boekingen op de onderstaande pagina’s bekijken.

De kolom Diverse boekingen is niet standaard toegevoegd aan de overzichten. Klik op  en vervolgens op Aanpassen om de kolom toe te voegen.
  • Het tabblad Samenvatting van de pagina Overzicht | Projecten: ga naar Projecten > Projecten > Projecten > Overzicht en klik op het tabblad Samenvatting.
  • De pagina Project: ga naar Projecten > Projecten > Projecten > Overzicht. Klik op de Code of Omschrijving om een project te openen en klik dan op het tabblad Diverse boekingen.
  • De pagina Overzicht | WBS: ga naar Projecten > Projecten > Projecten > Overzicht. Klik op de Code of Omschrijving om een project te openen en klik dan op WBS.

Over Tomfin

Als Exact Online partner zorgen we voor een optimale integratie vanExact Online binnen je bedrijf, zodat ze perfect aansluiten jouw bedrijfsbehoeften. Dankzij onze opleidingen bereik je een maximale ROI op je softwarekost. Daarnaast heb je bij ons steeds een vast aanspreekpunt die jouw dossier kent. Van administratieve efficiëntie tot groei en innovatie met nieuwe technologieën, we begeleiden je van a tot z bij het digitaliseren van jouw bedrijf.

Meer lezen

Ontdek de mogelijkheden

Klaar om de volgende stap te zetten naar digitale efficiëntie? Laten we praten! Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst voor jouw bedrijf.