Kostenposten die niet Tijd als eigenschap hebben worden voor projecten met WBS omgezet in kostenposten

20 nov 2022 | Updates

Als je nu een offerte accepteert en deze toevoegt aan een nieuw of bestaand project met Work Breakdown Structure (WBS), worden kostenposten in het project die niet de eigenschap Tijd hebben omgezet naar kostenposten. Zo kunnen kostenposten bijvoorbeeld wél Dag als eenheid hebben,

maar als een kostenpost niet de eigenschap Tijd heeft, valt deze niet onder tijdsinvoer.

Bovendien is nu ook de hoeveelheid uitgaven te zien in de kolom Begroot (Kwantiteit). Deze kolom heette eerst Begroot (Uren).

Lees meer over een WBS-template aanmaken en een WBS aanmaken.

Over Tomfin

Als Exact Online partner zorgen we voor een optimale integratie vanExact Online binnen je bedrijf, zodat ze perfect aansluiten jouw bedrijfsbehoeften. Dankzij onze opleidingen bereik je een maximale ROI op je softwarekost. Daarnaast heb je bij ons steeds een vast aanspreekpunt die jouw dossier kent. Van administratieve efficiëntie tot groei en innovatie met nieuwe technologieën, we begeleiden je van a tot z bij het digitaliseren van jouw bedrijf.

Meer lezen

Ontdek de mogelijkheden

Klaar om de volgende stap te zetten naar digitale efficiëntie? Laten we praten! Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst voor jouw bedrijf.