Materialen koppelen aan bewerkingen

14 nov 2023 | Updates

Je kunt nu materialen koppelen aan specifieke bewerkingen op stuklijsten. Een stuklijst bevat de materialen en bewerkingsvolgorde met de bewerkingen die nodig zijn voor herhaaldelijke productie.

Dankzij deze functionaliteit kun je je productie efficiënter plannen en uitvoeren. Dit kun je allemaal doen met deze functionaliteit:

  • Duidelijk inzicht verkrijgen in de materialen die iedere bewerking nodig heeft.
  • Een bewerking starten, ook al is niet alle materiaal voor een specifieke werkorder beschikbaar.
  • De nieuwe lay-out voor de Bewerkingsbon selecteren en afdrukken. Hierop staan alle materialen die zijn gekoppeld aan een specifieke bewerking.

Stuklijst, werkorderonderhoud en offerteconfiguratie

Stuklijst: in de Stuklijst versie hebben we de kolommen Bewerkingsvolgordestap en Bewerking toegevoegd aan de sectie Materialen. Zo kun je makkelijker de materialen die bij een bewerking horen identificeren.

Werkorder: wanneer je een werkorder maakt van een stuklijst, worden de koppelingen tussen de bewerkingsvolgordestap en de materialen gekopieerd. Deze kun je dan indien nodig aanpassen.

Offerte: je kunt ook een bewerkingsvolgordestap rechtstreeks koppelen aan je materialen in een offerteregel om een uniek geconfigureerd product te maken.

Lees meer over nieuwe en verschillende versies stuklijsten.

Over Tomfin

Als Exact Online partner zorgen we voor een optimale integratie vanExact Online binnen je bedrijf, zodat ze perfect aansluiten jouw bedrijfsbehoeften. Dankzij onze opleidingen bereik je een maximale ROI op je softwarekost. Daarnaast heb je bij ons steeds een vast aanspreekpunt die jouw dossier kent. Van administratieve efficiëntie tot groei en innovatie met nieuwe technologieën, we begeleiden je van a tot z bij het digitaliseren van jouw bedrijf.

Meer lezen

Ontdek de mogelijkheden

Klaar om de volgende stap te zetten naar digitale efficiëntie? Laten we praten! Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst voor jouw bedrijf.