Nieuwe functies voor de Exact Online Voorraadbeheer-app

19 jul 2023 | Updates

Voorheen moest je door je magazijn gaan en iedere order apart picken, of je kon problemen ondervinden bij het gebruik van zoekfuncties. Om dit op te lossen, hebben we de Exact Online Voorraadbeheer-app verbeterd met nieuwe functies om je magazijn de digitaliseren.

Dit zijn de nieuwe functies in deze update:

  • Verbeterde UI en zoekfunctie: nu kun je consistent zoeken naar artikelen, inkooporders, verkooporders, enzovoort.
  • Losse orders picken zonder de bakfunctie: je hebt geen bak of kar meer nodig om een losse order te picken.
  • Verbeterde functionaliteit voor magazijnverplaatsingen, geplande retouren en assemblageorders.
  • De Voorraadbeheer-app ondersteunt nu Honeywell barcodescanners voor Android. Lees meer over de ondersteuning van Honeywell barcodescanners voor Android in de Voorraadbeheer-app.

Lees meer over de Exact Online Voorraadbeheer-app.

Over Tomfin

Als Exact Online partner zorgen we voor een optimale integratie vanExact Online binnen je bedrijf, zodat ze perfect aansluiten jouw bedrijfsbehoeften. Dankzij onze opleidingen bereik je een maximale ROI op je softwarekost. Daarnaast heb je bij ons steeds een vast aanspreekpunt die jouw dossier kent. Van administratieve efficiëntie tot groei en innovatie met nieuwe technologieën, we begeleiden je van a tot z bij het digitaliseren van jouw bedrijf.

Meer lezen

Ontdek de mogelijkheden

Klaar om de volgende stap te zetten naar digitale efficiëntie? Laten we praten! Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst voor jouw bedrijf.