Niet-leden kunnen tijd en kosten invoeren voor projecten

21 okt 2022 | Updates

Je kon al eerder met projectleden aan projecten werken, maar je kunt nu ook niet-leden toestaan om tijd en kosten in te voeren. Dankzij deze verbetering kun je je projecten makkelijker nauwkeurig bijhouden.

Niet-leden toestaan tijd en kosten in te voeren voor dit project

  1. Ga naar Projecten > Projecten > Projecten > Overzicht. Klik in de kolom Omschrijving op de naam van het project waarvan je deze instelling wilt inschakelen.
  2. Klik op Bewerken.
  3. Ga op de pagina Onderhoud | Project naar de sectie Restricties en schakel Sta alleen projectleden toe tijd en kosten in te voeren voor dit project uit.

Als je geen projectleden hebt gedefinieerd, dan kunnen alle medewerkers tijd registreren voor projecten.

Lees meer over werken met projectleden en uursoortrestricties van projectleden.

Over Tomfin

Als Exact Online partner zorgen we voor een optimale integratie vanExact Online binnen je bedrijf, zodat ze perfect aansluiten jouw bedrijfsbehoeften. Dankzij onze opleidingen bereik je een maximale ROI op je softwarekost. Daarnaast heb je bij ons steeds een vast aanspreekpunt die jouw dossier kent. Van administratieve efficiëntie tot groei en innovatie met nieuwe technologieën, we begeleiden je van a tot z bij het digitaliseren van jouw bedrijf.

Meer lezen

Ontdek de mogelijkheden

Klaar om de volgende stap te zetten naar digitale efficiëntie? Laten we praten! Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst voor jouw bedrijf.