Niet-leden kunnen tijd en kosten invoeren voor projecten

21 okt 2022 | Updates

Je kon al eerder met projectleden aan projecten werken, maar je kunt nu ook niet-leden toestaan om tijd en kosten in te voeren. Dankzij deze verbetering kun je je projecten makkelijker nauwkeurig bijhouden.

Niet-leden toestaan tijd en kosten in te voeren voor dit project

  1. Ga naar Projecten > Projecten > Projecten > Overzicht. Klik in de kolom Omschrijving op de naam van het project waarvan je deze instelling wilt inschakelen.
  2. Klik op Bewerken.
  3. Ga op de pagina Onderhoud | Project naar de sectie Restricties en schakel Sta alleen projectleden toe tijd en kosten in te voeren voor dit project uit.

Als je geen projectleden hebt gedefinieerd, dan kunnen alle medewerkers tijd registreren voor projecten.

Lees meer over werken met projectleden en uursoortrestricties van projectleden.

Waar zoek je naar?

Wie is Tomfin?

Wij helpen KMO’s groeien door het digitaliseren van bedrijfsprocessen met Exact Online voor Boekhouden, Handel, Productie en Project Management. Tomfin is officieel erkend als Exact Online partner met meer dan 26 jaar ervaring en specialisatie in (analytisch) boekhouden en fiscaliteit.

Tomfin helpt kmo’s digitaliseren met Exact Online vanuit een bedrijfsmatige achtergrond. We werken sinds 1996 met Exact en zijn expert in boekhouden en fiscaliteit, waardoor we meer doen dan louter implementeren.

Of het nu gaat om het opzetten van analytisch boekhouden, integraties, herstructureren van bedrijfsprocessen, complexe btw-regelgeving of internationale handel: we kunnen jou helpen. Kiezen voor Tomfin, is kiezen voor persoonlijke service en financieel-fiscale expertise.

blog

Lees verder.

Digitalisatie het einde van de kmo-boekhouder?

Digitalisatie het einde van de kmo-boekhouder?

Manueel werk digitaliseren Digitale systemen bieden kmo's de dag van vandaag de mogelijkheid om boekhoudkundige taken te automatiseren. Daarbij komt dat dit voor de kmo veelal stukken goedkoper is, waardoor heel wat werk van de boekhouder dreigt te verdwijnen. Maar betekent dit daarom dat het...

Hoe overstappen naar Exact Online vanuit huidig boekhoudprogramma?

Hoe overstappen naar Exact Online vanuit huidig boekhoudprogramma?

Je wil graag overstappen naar een nieuw boekhoudpakket, maar je ziet alleen maar obstakels. Je ziet ertegen op omdat het misschien veel tijd zal vragen, een hoop gedoe zal zijn en ondertussen ben je gewoon aan je huidige programma die het grotendeels wel doet. Maar het zou weleens eenvoudiger...

Hoeveel kost Exact Online?

Hoeveel kost Exact Online?

Wat kost Exact Online? Cloud software Exact Online is cloud software. Concreet betekent dit dat je de software kan gebruiken zonder programma's te installeren, je geen servers nodig hebt en je je geen kopzorgen hoeft te maken over onverwachte kosten voor migraties of upgrades. Exact Online is...

nieuws

Laatste updates.