Nieuw: bankafschriftregel met details over leenbedrag

05 nov 2023 | Updates

Als je een bankafschrift importeert, wordt het totale leenbedrag nu automatisch gesplitst in het kapitaalbedrag en rentebedrag. Je ziet deze bedragen nu staan in twee aparte regels op het bankafschrift.

Voorheen moest je het totaalbedrag handmatig splitsen om de details over de lening te kunnen bekijken.

Details over het leenbedrag bekijken

Nadat je een bankafschrift hebt geïmporteerd, kun je de details van het leenbedrag bekijken op de pagina’s Boeking | Bankdagboek en Afschriften | Af te handelen.

  • Boeking | Bankdagboek:
    1. Ga naar Boekhouding > Bank en kas > Afschriften > Bankbestanden. Klik op Boekingen of ga naar Boekhouding > Boekingen en grootboekrekeningen > Boekingen > Aanmaken en klik op een boeking in het bankdagboek.
    2. Klik op de bankboeking die je hebt geïmporteerd.Je ziet de details van het bedrag staan in twee aparte regels.
  • Afschriften | Af te handelen:
    1. Ga naar Boekhouding > Bank en kas > Afschriften > Af te handelen.
    2. In de sectie Boekingsregel zie je de details van het bedrag staan in twee aparte regels

Lees meer over bankafschriften importeren.

Over Tomfin

Als Exact Online partner zorgen we voor een optimale integratie vanExact Online binnen je bedrijf, zodat ze perfect aansluiten jouw bedrijfsbehoeften. Dankzij onze opleidingen bereik je een maximale ROI op je softwarekost. Daarnaast heb je bij ons steeds een vast aanspreekpunt die jouw dossier kent. Van administratieve efficiëntie tot groei en innovatie met nieuwe technologieën, we begeleiden je van a tot z bij het digitaliseren van jouw bedrijf.

Meer lezen

Ontdek de mogelijkheden

Klaar om de volgende stap te zetten naar digitale efficiëntie? Laten we praten! Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst voor jouw bedrijf.