Nieuwe blokkeeroptie om te voorkomen dat planningen worden gewijzigd

9 nov 2022 | Updates

Vanaf nu kun je voorkomen dat de planning van een project wordt gewijzigd. Dit kan handig zijn om de controle over een project te houden, zeker naarmate een project is gevorderd. In latere fases van een project is het onwenselijk om nieuwe activiteiten in te plannen die de deadline van het project kunnen beïnvloeden. Door deze nieuwe optie in te schakelen, maak je het onmogelijk voor andere gebruikers om nieuwe activiteiten in te plannen en bestaande ingeplande activiteiten te wijzigen. Gebruikers kunnen wel nog steeds bestaande activiteiten verwijderen. Ze kunnen ook nog steeds bestaande activiteiten verplaatsen naar een ander project door het veld Project van de activiteit bij te werken.

Wijzigingen uitschakelen voor bestaande ingeplande activiteiten

Ga naar Projecten > Projecten > Projecten > Overzicht, selecteer een project en klik op Bewerken. Selecteer in de sectie Restricties de nieuwe optie Planningen en reserveringen blokkeren voor dit project zodat je medewerkers geen wijzigingen meer kunnen aanbrengen aan ingeplande activiteiten voor dat project. Doe dit alleen als je er zeker van bent dat er weinig tot geen wijzigingen meer worden aangebracht aan de planning.

De optie Planningen en reserveringen blokkeren voor dit project wordt automatisch aangevinkt als een project definitief wordt gemaakt. Hierdoor kunnen er achteraf geen wijzigingen worden aangebracht aan de projectplanning.

Lees meer over een planning of reservering aanmaken, bewerken en verwijderen.

Lees meer over projecten aanmaken, bewerken en definitief maken.

Waar zoek je naar?

Wie is Tomfin?

Wij helpen KMO’s groeien door het digitaliseren van bedrijfsprocessen met Exact Online voor Boekhouden, Handel, Productie en Project Management. Tomfin is officieel erkend als Exact Online partner met meer dan 26 jaar ervaring en specialisatie in (analytisch) boekhouden en fiscaliteit.

Tomfin helpt kmo’s digitaliseren met Exact Online vanuit een bedrijfsmatige achtergrond. We werken sinds 1996 met Exact en zijn expert in boekhouden en fiscaliteit, waardoor we meer doen dan louter implementeren.

Of het nu gaat om het opzetten van analytisch boekhouden, integraties, herstructureren van bedrijfsprocessen, complexe btw-regelgeving of internationale handel: we kunnen jou helpen. Kiezen voor Tomfin, is kiezen voor persoonlijke service en financieel-fiscale expertise.

blog

Lees verder.

Digitalisatie het einde van de kmo-boekhouder?

Digitalisatie het einde van de kmo-boekhouder?

Manueel werk digitaliseren Digitale systemen bieden kmo's de dag van vandaag de mogelijkheid om boekhoudkundige taken te automatiseren. Daarbij komt dat dit voor de kmo veelal stukken goedkoper is, waardoor heel wat werk van de boekhouder dreigt te verdwijnen. Maar betekent dit daarom dat het...

Hoe overstappen naar Exact Online vanuit huidig boekhoudprogramma?

Hoe overstappen naar Exact Online vanuit huidig boekhoudprogramma?

Je wil graag overstappen naar een nieuw boekhoudpakket, maar je ziet alleen maar obstakels. Je ziet ertegen op omdat het misschien veel tijd zal vragen, een hoop gedoe zal zijn en ondertussen ben je gewoon aan je huidige programma die het grotendeels wel doet. Maar het zou weleens eenvoudiger...

Hoeveel kost Exact Online?

Hoeveel kost Exact Online?

Wat kost Exact Online? Cloud software Exact Online is cloud software. Concreet betekent dit dat je de software kan gebruiken zonder programma's te installeren, je geen servers nodig hebt en je je geen kopzorgen hoeft te maken over onverwachte kosten voor migraties of upgrades. Exact Online is...

nieuws

Laatste updates.