Nieuwe kolommen en filters op de pagina Afhandelen | Werkorders

21 feb 2023 | Updates

Op de pagina Afhandelen | Werkorders hebben we kolommen en filters voor de Geplande begindatum en Geplande einddatum toegevoegd. Voorheen was het lastig om oude werkorders te vinden. Met deze nieuwe functionaliteit kun je werkorders zoeken op datum. Zo kun je gemakkelijk oude werkorders vinden en ze afhandelen. Hierdoor wordt het proces van werkorders afhandelen efficiënter.

Nieuwe functies inschakelen

  1. Ga naar Productie > Werkorders > Werkorders > Afhandelen.
  2. Ga naar  > Aanpassen.
  3. Klik op het tabblad Kolommen en voeg Geplande begindatum en Geplande einddatum toe.
  4. Klik op het tabblad Filters en vink Geplande begindatum en Geplande einddatum aan.
  5. Klik op Opslaan.

Op de pagina Afhandelen | Werkorders kun je nu je zoekopdracht verfijnen met de filters Geplande begindatum en Geplande einddatum.

Over Tomfin

Als Exact Online partner zorgen we voor een optimale integratie vanExact Online binnen je bedrijf, zodat ze perfect aansluiten jouw bedrijfsbehoeften. Dankzij onze opleidingen bereik je een maximale ROI op je softwarekost. Daarnaast heb je bij ons steeds een vast aanspreekpunt die jouw dossier kent. Van administratieve efficiëntie tot groei en innovatie met nieuwe technologieën, we begeleiden je van a tot z bij het digitaliseren van jouw bedrijf.

Meer lezen

Ontdek de mogelijkheden

Klaar om de volgende stap te zetten naar digitale efficiëntie? Laten we praten! Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst voor jouw bedrijf.