Nieuwe velden toegevoegd aan lay-outs voor picklijsten en werkbonnen

27 feb 2023 | Updates

We hebben nieuwe velden toegevoegd aan de lay-outs voor picklijsten en werkbonnen. De koptekst van de werkbon hebben we opgenomen in de lay-out voor picklijsten. Voorheen bevatte de picklijst niet alle details van een werkbon. Met deze nieuwe functie kun je de lay-out van picklijsten zo aanpassen dat alle gegevens erin staan die nodig zijn om artikelen te picken.

In de lay-out voor werkbonnen hebben we deze velden toegevoegd:

 • Omschrijving: Hoofd en Omschrijving: Moeder
 • Opmerkingen: Hoofd en Opmerkingen: Moeder

Voorheen moest je bij werkbonnen met suborders de omschrijving en opmerkingen kopiëren naar de suborders. Dankzij deze nieuwe velden op de lay-out van de werkbon kun je nu makkelijk de omschrijving en opmerkingen van de hoofd- of moederwerkbon printen.

Nieuwe velden aan de lay-outs toevoegen

 • Lay-out voor picklijsten
  1. Ga naar Administratienaam > Stamgegevens > Lay-outs > Overzicht.
  2. Kies bij Lay-outs voor voor Picklijst. Klik in het tabblad Lijst op de lay-out die je wilt bewerken.
  3. Ga naar de sectie Ontwerptools (drag & drop) en versleep Regels naar de lay-out.
  4. Kies in de sectie Toevoegen: Koptekst voor Shop order. Klik op OK.
 • Lay-out voor werkbonnen
  1. Ga naar Administratienaam > Stamgegevens > Lay-outs > Overzicht.
  2. Kies bij Lay-outs voor voor Werkbon. Klik in het tabblad Lijst op de lay-out die je wilt bewerken.
  3. Ga naar de sectie Ontwerptools (drag & drop) en versleep Velden naar de lay-out.
  4. Kies de benodigde velden en klik op OK.

Lees meer over de lay-outeditor.

Waar zoek je naar?

Wie is Tomfin?

Wij helpen KMO’s groeien door het digitaliseren van bedrijfsprocessen met Exact Online voor Boekhouden, Handel, Productie en Project Management. Tomfin is officieel erkend als Exact Online partner met meer dan 26 jaar ervaring en specialisatie in (analytisch) boekhouden en fiscaliteit.

Tomfin helpt kmo’s digitaliseren met Exact Online vanuit een bedrijfsmatige achtergrond. We werken sinds 1996 met Exact en zijn expert in boekhouden en fiscaliteit, waardoor we meer doen dan louter implementeren.

Of het nu gaat om het opzetten van analytisch boekhouden, integraties, herstructureren van bedrijfsprocessen, complexe btw-regelgeving of internationale handel: we kunnen jou helpen. Kiezen voor Tomfin, is kiezen voor persoonlijke service en financieel-fiscale expertise.

blog

Lees verder.

Méér uit je boekhouding halen met analytisch boekhouden

Méér uit je boekhouding halen met analytisch boekhouden

Weet je niet goed waar al het geld naartoe gaat, blijf je eindeloos rekenen met spreadsheets of vraag je je af waarom de winst toch kleiner blijkt te zijn dan verwacht? Dan kan het voeren van een analytische boekhouding je waarschijnlijk helpen. Een analytische boekhouding is het hulpmiddel bij...

Kosten besparen door je boekhouding te automatiseren

Kosten besparen door je boekhouding te automatiseren

Werk je nog steeds met talloze spreadsheets en een verouderd boekhoudprogramma? Geef je nog je facturen in een doos aan je boekhouder en heb je daardoor nooit een actueel inzicht in je financiële gegevens? Dan is dit artikel iets voor jou. Veel ondernemers zien hun boekhouding als een noodzakelijk...

Digitalisatie het einde van de kmo-boekhouder?

Digitalisatie het einde van de kmo-boekhouder?

Manueel werk digitaliseren Digitale systemen bieden kmo's de dag van vandaag de mogelijkheid om boekhoudkundige taken te automatiseren. Daarbij komt dat dit voor de kmo veelal stukken goedkoper is, waardoor heel wat werk van de boekhouder dreigt te verdwijnen. Maar betekent dit daarom dat het...

nieuws

Laatste updates.