Omschrijving vooraf invullen wanneer je een inkoopfactuur ontvangt

07 jun 2023 | Updates

Een van de voordelen van No Hands Accounting-functies is dat boekingen automatisch worden aangemaakt vanaf elektronische of gescande inkoopfacturen. Deze functie is verbeterd zodat factuuromschrijvingen nu vooraf kunnen worden ingevuld op basis van de door jou aangegeven criteria.

De structuur van omschrijvingen instellen

Je kunt zelf instellen hoe omschrijvingen worden ingevuld wanneer je facturen ontvangt.

  1. Ga naar Administratienaam > Instellingen > Scanservice.
  2. Klik in het veld Omschrijving van boekingsvoorstel op Configureren.
  3. Kies aan de linkerkant wat je wilt gebruiken in de omschrijvingen en klik op . Je kunt aan de rechterkant de structuur herordenen.
  4. Klik op Opslaan.

De volgende keer dat je facturen ontvangt, wordt deze structuur voor omschrijvingen gebruikt. Je ziet dit in de kolom Factuur op de pagina Inkoopoverzicht.

Lees meer over de scanservice inrichten.

Over Tomfin

Als Exact Online partner zorgen we voor een optimale integratie vanExact Online binnen je bedrijf, zodat ze perfect aansluiten jouw bedrijfsbehoeften. Dankzij onze opleidingen bereik je een maximale ROI op je softwarekost. Daarnaast heb je bij ons steeds een vast aanspreekpunt die jouw dossier kent. Van administratieve efficiëntie tot groei en innovatie met nieuwe technologieën, we begeleiden je van a tot z bij het digitaliseren van jouw bedrijf.

Meer lezen

Ontdek de mogelijkheden

Klaar om de volgende stap te zetten naar digitale efficiëntie? Laten we praten! Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst voor jouw bedrijf.