Optionele artikelen kiezen bij het accepteren van offertes

26 mei 2023 | Updates

Je klanten kunnen nu optionele artikelen kiezen als ze offertes accepteren. Dit is handig als ze een artikel kopen voor hun bedrijf en daarbij eventueel een aanvullend product of aanvullende dienst willen aanschaffen.

Optionele artikelen kiezen

Als je klanten een offerte accepteren, zien ze dat alle optionele artikelen zijn aangevinkt in de sectie Optioneel op de pagina Accepteren | Offerte. De artikelen die ze niet willen aanschaffen, kunnen ze uitvinken. Als ze maar een aantal optionele artikelen kiezen, dan wordt de huidige offerte afgewezen. Er wordt vervolgens een nieuwe offerte aangemaakt met daarin alleen de aangevinkte artikelen. Kiezen ze ervoor een e-mail te ontvangen nadat ze de offerte hebben geaccepteerd, dan ontvangen ze daarin een kopie van de nieuwe offerte.

Lees meer over offertes accepteren, verwerpen of herzien.

Hoe werkt dit met aftekening per e-mail?

Als klanten op de link in de e-mail klikken om de offerte af te tekenen, wordt de offerte weergegeven inclusief de optionele artikelen in de sectie Selecteer optionele artikelen. Ze kunnen de optionele artikelen aan- of uitvinken en zo de offerte accepteren. Vervolgens handelen ze de aftekening per e-mail af zoals gewoonlijk. Nadat ze de offerte hebben afgetekend, ontvangen ze eventueel een e-mail met een gedetailleerd overzicht van de offerte. Ze ontvangen alleen een e-mail als er een e-maillay-out is geselecteerd voor offertes. Lees meer over lay-outs.

Lees meer over offertes aftekenen per e-mail.

Over Tomfin

Als Exact Online partner zorgen we voor een optimale integratie vanExact Online binnen je bedrijf, zodat ze perfect aansluiten jouw bedrijfsbehoeften. Dankzij onze opleidingen bereik je een maximale ROI op je softwarekost. Daarnaast heb je bij ons steeds een vast aanspreekpunt die jouw dossier kent. Van administratieve efficiëntie tot groei en innovatie met nieuwe technologieën, we begeleiden je van a tot z bij het digitaliseren van jouw bedrijf.

Meer lezen

Ontdek de mogelijkheden

Klaar om de volgende stap te zetten naar digitale efficiëntie? Laten we praten! Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst voor jouw bedrijf.