OSS (One Stop Shop) wordt nu ondersteund in Exact Online

29 jan 2022 | Updates

Exact Online ondersteunt nu ook OSS (One Stop Shop)! Per 1 juli 2021 is de OSS-regeling (‘One Stop Shop’ of éénloketsysteem) ingegaan. De OSS-regeling is een uitbreiding van de MOSS-regeling. Zo kun je nu landen toewijzen aan btw-codes en zie je in het overzicht de bedragen en bijbehorende btw-bedragen apart van elkaar.

We hebben deze functie doorgevoerd naar aanleiding van het idee OSS regeling in de Support Portal. Bekijk andere ideeën waar je op kunt stemmen, of geef je eigen idee door.

Een land toewijzen aan een btw-code

In de stamgegevens kun je een land aan een btw-code toewijzen. Ga hiervoor naar Administratienaam > Stamgegevens > Belasting > Btw-codes. Klik op de Code of Omschrijving om een btw-code te openen en selecteer een OSS-land.

Bedragen en bijbehorende btw-bedragen bekijken

Ga naar Financieel > Belasting > Overzichten > OSS-rapport om een overzicht van de bedragen plus de bijbehorende btw-bedragen te bekijken.

Over Tomfin

Als Exact Online partner zorgen we voor een optimale integratie vanExact Online binnen je bedrijf, zodat ze perfect aansluiten jouw bedrijfsbehoeften. Dankzij onze opleidingen bereik je een maximale ROI op je softwarekost. Daarnaast heb je bij ons steeds een vast aanspreekpunt die jouw dossier kent. Van administratieve efficiëntie tot groei en innovatie met nieuwe technologieën, we begeleiden je van a tot z bij het digitaliseren van jouw bedrijf.

Meer lezen

Ontdek de mogelijkheden

Klaar om de volgende stap te zetten naar digitale efficiëntie? Laten we praten! Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst voor jouw bedrijf.